Odpoveď na príspevok od okro1:
Moze byt aj paprikova, ale moja topka je bryndzov… @okro1 jooooj, to ani nehovor, by som si taku dala aj hned. zvykneme si robievat. alebo aj cesnakovu, vajickovu, rybaciu. skusala som aj na sladko, ze makovu, ta bola taka zvlastna, ale chutila.Odpoveď na príspevok od timea59:
@okro1 jooooj, to ani nehovor, by som si taku dal… @timea59 tak makovu natierku by mi u nas nikto nejedol :-D akurat zajtra mame oslavu, tak premyslam ake spravit. nasla som recept na natierku z cervenej sosovice, tak idem, riesim :-D smer obchod a vecer robim, nech to mam na zajtra pripravene, nech sa nemusim nahlit, nemam to rada.Odpoveď na príspevok od kazmova:
@timea59 tak makovu natierku by mi u nas nikto ne… @kazmova Vyskusaj syrovu spravit. Bud len cisto syrovu, ci uz z udeneho syru alebo neudeneho. Vyborna je z udenej parenice. Mozes potom pridat do nej cesnak, alebo nastruhanu mrkvu, hrasok, uz podla lubovole si to vies takto obmienat 🙂Odpoveď na príspevok od timea59:
@okro1 jooooj, to ani nehovor, by som si taku dal… @timea59 Hodis mi do spravy recept na tu makovu?Odpoveď na príspevok od timea59:
@okro1 jooooj, to ani nehovor, by som si taku dal… @timea59 Sladke u nas moc nejde, ale toto by som skusil, co to bude za chut. Take narychlo miesto makovej strudle to moze byt fajn :D