Nestíhate jesť zrelé rajčiny? Využite ich inak. Vyskúšajte náš overený a rýchly recept na domáci kečup: https://bit.ly/recept-domaci-kecup 🙂
Máte svoj overený recept na domáci kečup alebo iné pochúťky zo záhrady, či zvyškov zeleniny z chladničky? Podeľte sa o ne v komentároch v diskusii. 😉
@trubadurka4 tiez nezvyknem robievat, ale niekedy sa ku nam dostane od znamych, od kolegyn a podobne a to je zakazdym taka mnamka oproti tym kupovanym. ale sama som sa tiez na to este neodhodlala. zevraj sa to celkom dlho vari.
podobne ho robievam aj ja, uz davno som kupensky doma nemala, zvykli sme si ovela viac na chut domaceho, len to pasirovanie, ten bordel v kuchyni, to si zakazdym ponadavam 😄
@svetlanik3 a vies sem dat aj konkretny recept?🙂 chcela by som skusit. a kedy ho zvyknete robievat? v lete ci na jesen? nemam absolutne ani tusenia, ze kedy sa take nieco robi 😄
@niki266 neviem aky robieva ona, ale my robime podla tohto receptu https://www.tinkinerecepty.sk/kecup-o..., teda minuly rok sme prvykrat robili, ale je dobry. Len sme nedavali stiplave do toho.
@niki266https://www.zosrdcadohrnca.sk/2019/10... tento robievam, uz ho aj svagrina zacala 🙂
kecup sa robi, ked je uroda, ale teda ja ked robim, tak sa snazim z takych tych velkych masitych rajcin, tie mam najradsej na toto.
Kečup zatváram asi päť rokov https://www.rimava.sk/tipy-na-dobry-n.... A celá rodina je šťastná. Snažím sa brať aj veľké paradajky. Používam ho na pizzu a špagety a len tak na jedenie
robievate aj leco, ze zavarate? davate don aj cibulu? lebo mi bolo povedane, ze to tam moze dorobit nejak galibu, ze to zhorkne alebo co to spravi. ale viem, ze niekto ju tam dava normalne bezne.
U nas sa odjakziva dava aj cibula, si to bez nej neviem ani predstavit. Ale co som teraz prebehol narychlo recepty nejake, tak som nasiel aj take bez, ze az potom dodatocne sa dava cibula az teda ked sa pouziva to leco pri vareni.