Na čom pripravovať jedlo?

Zobraz úvodný príspevok
Podľa kníh védy (india) poradie dôležitosti prípravy jedla: 1.sporák na drevo(v Indií zbierajú kravský trus) 2.plynový sporák 3.odporový sporák na elektrinu 4.sklokeramický sporák 5.indukčný sporák 6.mikrovlnka Mikrovlnka je najhoršia na prípravu jedla,pretože ničí všetko živé v potrave. Najkvalitnejšia príprava jedla je na sporáku na drevo.
Odpovedať
@toky1 to s kadejakymi ludmi sa stretnes, tiez mam podobne zazitky z predoslej prace, kadeco si dokazu ludia vymysliet, vyspekulovat, robit s ludmi je tazko.
Odpovedať
na nete sa šíria rôzne správy , no pravda overená je len jedna MV len rozkmitá molekuly vody ,nevzniká preto žiadna iná látka -atomová štruktúra je zachovalá, čím vzniká teplo , a ničí vitamín C tak isto ako každý iný ohrev, proste teplom sa ničí, dnes ale máme plno ostatných produktov ktoré ho majú kopu a konzumujú sa bez ohrevu, nie ako zemiaky, ohrevom sa ho časť stráca
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?