Podľa kníh védy (india) poradie dôležitosti prípravy jedla:
1.sporák na drevo(v Indií zbierajú kravský trus)
2.plynový sporák
3.odporový sporák na elektrinu
4.sklokeramický sporák
5.indukčný sporák
6.mikrovlnka
Mikrovlnka je najhoršia na prípravu jedla,pretože ničí všetko živé v potrave.
Najkvalitnejšia príprava jedla je na sporáku na drevo.
@toky1 to s kadejakymi ludmi sa stretnes, tiez mam podobne zazitky z predoslej prace, kadeco si dokazu ludia vymysliet, vyspekulovat, robit s ludmi je tazko.
na nete sa šíria rôzne správy , no pravda overená je len jedna MV len rozkmitá molekuly vody ,nevzniká preto žiadna iná látka -atomová štruktúra je zachovalá, čím vzniká teplo , a ničí vitamín C tak isto ako každý iný ohrev, proste teplom sa ničí, dnes ale máme plno ostatných produktov ktoré ho majú kopu a konzumujú sa bez ohrevu, nie ako zemiaky, ohrevom sa ho časť stráca