Diskusiu odoberá 1 človek

Motor ku grilu

Zdravím. Viete poradiť aký motor ku grilu, aby neprepadával pri nevyvážení grilovaného produktu? Už som kúpil 3 rôzne aj s nosnosťou do 50 kg, ale všetky sú rovnaké. V určitej polohe, keď sa zmení ťažisko to prepadne. Nechcem elektromotor s prevodovkou ako ku miešačke. Ďakujem😒
Odpovedať
Profilova fotka
Objednal som z Ali na 10kg a presne toto robí aj mne, posuniem kura až kým nie je vyvážený ražen a neriešim viac
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od truman1:

Zdravím. Viete poradiť aký motor ku grilu, aby ne…
@truman1 Chlapci a čo tak vyvažovať protizávažím priamo na oske rožňa? Vyvažovacie závažie sa dá kúpiť, alebo veľmi jednoducho vyrobiť. Dobre vyvážený rožeň s malým prasiatkom otočí aj lepší motorček na grilovanie kuraťa...
Odpovedať

@truman1 Ja som vyhotovil reguláciu /teoreticky od 0 na max. 24V/ na gril a švagor ostatné... Dodal som mu motorček z podávača drôtu na CO2 nejaká švédska výroba a nemá problémy... Bez prevodovky to budeš mať také ako to máš, ak neurobíš ako Ti radil@zicher...Tento motorček s reguláciou využíva aj na pohon strojčeka na výrobu cestovín...
Odpovedať

@truman1 zožeň si motorček zo stieračov zo starej škody 120 + DC-DC stepdown converter/regulátor. Nič neprepadáva. Kurence koľko krát aj tri. 😉
Odpovedať

@truman1 Tu máš na profiriešenie: https://auto.bazos.sk/inzerat/1737118...
Odpovedať

@truman1 ...a to, čo máš už kúpené, hoď do koša... ??? Pritom stačí, aby si vyvážil úplne jednoduchým spôsobom. Aj 50 kilové prasa sa dá tak vyvážiť, že ho úplne bez problémov potočíš jedným prstom. Záleží iba na veľkosti a správnom umiestnení protizávažia. Rozhodnutie je už na tebe....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@truman1 ...a to, čo máš už kúpené, hoď do koša..…
@zicher on chce dať grilovať, otvoriť si pivo a venovať sa partii, nie vešať a vyvažovať nejaké závažia hodinu ako na kukučkové hodiny... A po hodine grilovania prasiatka znova, lebo úbytok hmotnosti...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@truman1 ...a to, čo máš už kúpené, hoď do koša..…
@zicher ... alebo bude do prasaťa navrtávať vyvažovacie dierky, ako na vyvažovacom stroji v nástrojárni...
Odpovedať

@truman1 Tak nechcel som vyrábať, nechcel som vyvažovať. Presne ako píše megdesing. Proste som chcel vedieť či niekto nemá dobrús skúsenosť s niečim poriadným. Neriešim cenu, riešim elegantný produkt, ktorý budefungovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?