Odpoveď na príspevok od rossig:
Podľa mňa je elektrický gril, taká náhrada, odpor… @rossig jedol som jedno i druhé a viac mi chutil z elektrického, málokto vie správne piecť na drevenom uhlí, ak sa upečie správne bolo chutnejšie , na keramickej alebo plechovej, či liatinovej miske, nie priamo na rošte na ohni, , lepšie ja dať na rošt plech a v plechu deravý plech na odtok, masti, ak sa neprepáli je chutná na chlebe, slaninku upečieš i na rozžeravenom uhlí na bežnom ohnisku, a masť odkvapkáš na chliebOdpoveď na príspevok od duzu:
@rossig jedol som jedno i druhé a viac mi chutil… @duzu reaguješ na 9 rokov starý príspevok....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu reaguješ na 9 rokov starý príspevok.... @megdesign na 9 hod , pred tým je ešte príspevok z 2020, nevieš počítať a keby aj na 100r,vadí to niekomu? pravidlá sa tým neporušujúOdpoveď na príspevok od duzu:
@megdesign na 9 hod , pred tým je ešte príspevok … @duzu označil si @rossig a ten písal príspevok 10.6.2015... Počítať nevieš ty.Odpoveď na príspevok od duzu:
@rossig jedol som jedno i druhé a viac mi chutil… @duzu to je ozaj taky rozdiel, ze inu chut ma to jedlo z elektrickeho ako z ineho? v com je to rozdiel akoze? mne to tak vobec nepride. ale nejdem sa hadat, len ma to zaujalo.Odpoveď na príspevok od cumlicek2:
@duzu to je ozaj taky rozdiel, ze inu chut ma to … @cumlicek2 rozdiel je už vtedy ak ho pečieš v plynovej alebo elektrickej rúre, dokonale rovnomerne upiecť sa dá len v elektrickej, tam ide regulovať množstvo tepla zo všetkých strán, v plynovej pečie najviac napriamo odspodu , ostávajú tam splodiny a to podstatne ovplyvňuje chuť , pri varení v hrnci je jedno aký je zdroj, chuť bude stále rovnaká aj ked najlepšie ide regulovať na indukcii, aspoň pri varení v menšom ,Odpoveď na príspevok od duzu:
@cumlicek2 rozdiel je už vtedy ak ho pečieš v ply… @duzu hej ono to zmysel dava, preco to tak je. neviem mozno preto mi to tak aj pride, ze ked grilovanie, tak u nas elektricky gril nebol, to az teraz sa tak rozmohlo mam pocit. odmala sme mali gril cisto len na uhlie.Odpoveď na príspevok od cumlicek2:
@duzu hej ono to zmysel dava, preco to tak je. ne… @cumlicek2 ja si ešte pamätám ako "grilovali" moji rodičia a prarodičia,vtedy bol najväčší problém zohnať mäso lebo najviac bolo len "čum na hák" a mäso s s rôznou oblohou sa dávalo na veľké ražne i 1 m dlhé obalené v papieri a previazané drátom a krútili sme i pol dňa nad uhlíkmi, horiace rdevo bolo len okolo a dokladalo sa, následne bol alobal to bolo jednoduchšie zabaliť do placky a vložiť na hod do žeravých uhlíkov, najväčšia "babračka či zábava"bolo opekať barana, alebo menšie prasa na ražni, to je tak na parádu a dokončiť na grile, teraz najčastejšie pre väcerých sa udusí vkuse v el. rúre na pekáči a "dogriluje" na chvíľu na grile na uhlie len pre chuť,je zdravšie