Odpoveď na príspevok od terry25:
caute, kedze nam uz zhrdzavel taky lacny gril na … @terry25 urcite radsej 57cm, tam si vies vytvorit nepriamu a priamu zonu, niektore modely maju palivove nadoby, s tym sa lepsie manipuluje. Ja som tento kupil v dobrej cene, som spokojny: https://www.weber.com/SK/sk/grily/gri...Odpoveď na príspevok od terry25:
caute, kedze nam uz zhrdzavel taky lacny gril na … @terry25 ak už by si bol ochotný investovať do toho weberu čo ti ponúka oldiceq, tak by som zvážil ísť do Kettlejoe od Kamado Joe... má keramické ohnisko, je to taký medzistupeň ku keramickým grilom... vlastná skúsenosť...Odpoveď na príspevok od praktikman:
@terry25 ak už by si bol ochotný investovať do to… @praktikman Máš osobnú skúsenosť s KettleJoe ? Poškuľoval som po tom, lebo sa mi páčila myšlienka keramického ohniska a kovového plášťa, ale stále pomerne drahé, ak si dobre pamätám vyše 600EUR. Ja som henten weber v akcii kúpil za menej ako 300 EUR. Čo som zachytil z recenzií na internete tak trošku robilo problém chýbajúce tesnenie a s tým súvisiace problémy. Síce to tam v štýle DYI lepili dodatočne ale nebolo to ono, na kvalitné tesnenie na celokeramických to nemalo. Raz si snáď budem môcť dopriať Kamado Joe Classic II alebo III. Momentálne sú iné priority :DOdpoveď na príspevok od oldiceq:
@praktikman Máš osobnú skúsenosť s KettleJoe ? P… @oldiceq mám ho doma už 3 sezóny... kúpil som ho v akcii v AT za 389 EUR, akurát, že som si ho musel ísť zobrať do Eisenstadtu... Perfektný na low and slow varenie, ale robím v ňom steaky, pečiem kačicu, udím ryby...Odpoveď na príspevok od praktikman:
@oldiceq mám ho doma už 3 sezóny... kúpil som ho … @praktikman Tak to je paráda a za super cenu. To tesnenie tam nechýba? Napríklad keď niečo väčšie robiš, nepreteká po bokoch mastnota a para? Na videorecenziách toto vytýkali ako negatívum. Používaš iba uhlie alebo aj brikety? Ohnisko v pohode, nepraskajú keramické výplne? Objavil si za tú dobu nejaké negatíva? Pokazilo alebo znehodnotilo niečo ?Odpoveď na príspevok od praktikman:
@oldiceq mám ho doma už 3 sezóny... kúpil som ho … @praktikman ...neverím kým mi nepošleš na ochutnávku pečené mäsko"😁Odpoveď na príspevok od oldiceq:
@praktikman Tak to je paráda a za super cenu. To… @oldiceq tesnenie mi nechýba... grilujem len na uhlí, len kvalitné od Kamado Joe, alebo Todo Brasa... Keramické výplne su v pohode, nepraskajú, lebo nie sú v kuse, ale delené...Odpoveď na príspevok od praktikman:
@terry25 ak už by si bol ochotný investovať do to… @praktikman samozrejme, aj nad keramickym premyslam. Lenze do 200 EUR mam len s ohniskom 27 cm, co je sakra malo. Dalsia velkost je 33 cm a tie zacinaju na 350 EUR neznackove. Ak by som chcel nejaku 42 cm ....to uz idem nad 700 eur. To je uz riadne drahe, momentalne mame kopec inych investiciiOdpoveď na príspevok od terry25:
@praktikman samozrejme, aj nad keramickym premys… @terry25 ja som ti v predchádzajúcim príspevku odporúčal Kettle Joe, čo je kotlový (nie keramický gril) avšak s keramickým ohniskom a roštom o priemere 57 cm ako medzistupeň k ceste ku keramike... Cenníková cena okolo 600 EUR, isto nie je za hubičku, ale vie spraviť parádu...