Odpoveď na príspevok od petersd:
V minulosti dlhé roky TOP-ka káva bola Popradská.… @petersd popradska sa perfektne pije... Len musis mat covid...Odpoveď na príspevok od minoo:
@petersd popradska sa perfektne pije... Len musis… @minoo Zrejme si moc mladý na to, aby si hodnotil vôňu popradskej.... a nepamätáš si dobu, kedy v každej predajni potravín mali veľký kávový mlynček a keď tam niekomu zomleli kávu, tak celá predajňa pol dňa voňala za kávou. A keď vravím, že "voňala", tak mám na mysli, že voňala !!! 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@minoo Zrejme si moc mladý na to, aby si hodnotil… @petersd ved ok, ale asi nevies zbehnut po balik do minulosti, ci?Odpoveď na príspevok od minoo:
@petersd ved ok, ale asi nevies zbehnut po balik … @minoo Tak teda podľa Teba je ktorá konkrétna káva najlepšia v súčastnosti ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@minoo Tak teda podľa Teba je ktorá konkrétna káv… @petersd neviem ktora je najlepsia ani najhorsia, lebo som zatial este uplne vsetky neskusil... Ale zatial u mna vedie prazenakava.sk a odrody striedam horedole...Odpoveď na príspevok od petersd:
@minoo Zrejme si moc mladý na to, aby si hodnotil… @petersd Toto som zbožňovala, keď sme chodievali cez víkend ráno do potravín. To bol niekedy aj rad na ten mlynček. Ale teraz som to veru dlho nevidela ani po dedinách, že by to ešte mali. Asi si skôr ľudia kúpia už mletú kávu alebo instantnú. A tí, čo kupujú zrnkovú, tak majú na to doma rovno kávovary.Odpoveď na príspevok od brnkinka:
@petersd Toto som zbožňovala, keď sme chodievali … @brnkinka Svojho času sme si domov kúpili automatický kávovar práve kvôli vôni čerstvo pomletej kávy. Vonia to citeľne krajšie ako len uvarená z výroby mletá káva v hrnčeku.Odpoveď na príspevok od toky1:
@brnkinka Svojho času sme si domov kúpili automat… @toky1 Tomu ver, je to mega rozdiel. Aj ked pomelies kavu a budes ju skladovat, tak je to slabota oproti tomu, ked pomelies predtym, ako ides zvarit kavu. Take malickosti, na ktore clovek pride az vekom 😀