Niekde som tu už podobnú tému videl a mala mnoho strán tak možno by ti pomohlo tú si nájsť a prejsť, viem, že tam bolo veľa tipov. Čo viem napríklad naši, mama tá len tescomu kupuje, iným ani šancu nedá :-D
@zuzanapi11 no, ono to bude inak, tu nejde o o ci sme my mudri, alebo uhundrani
tu ide o Teba :-D :-D :-D
P.S. @zita19 urcite nie je uhundrany chlap :-D :-D :-D
@zita19 preco by som bola leniva? je tu 100x zacatych opakujucixh sa diskusii....hadam to nie je zakazane? ci je niekde v pravidlach strechy ze nemozem zacat novu diskusiu kedy ja chcem a o com chcem? co ked prave na tu moju by mi niekto odpisal prave to co potrebujem???ved ja som vas nenutila mi na to odpovedat,takze ak ste s tym mali problem vobec si nemusela reagovat a mala by si krajsi den aj ty aj ja ...peace ,cmuk
@atak77 nemam ten pocit...je to moja slobodna vola si zacat novu diskusiu...je to predsa na to...takze mozog by mal zapnut niekto iny ;-) ...ci si mal len potrebu niekoho skritizovat?
@zuzanapi11 ano, je to v pravidlách. Hned prvy bod:
"Pravidlá pre vytváranie nových Diskusii a Otázok
1.Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému."
@patuscha na indukciu netreba hrnce s magnetom, magneticke pole vytvara indukcna varna doska. Hrnce musia byt elektricky vodive z feromagnetickeho materialu. Napr take tie stare smaltovane kvetinkove hrnce - take pouzivam ja a su to najklasickejsie hrnce, ake poznam.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Induk%C...
@zuzanapi11 najlepsie hrnce su tie, ktore sa Vam pacia, vyhovuju Vam rozmerovo a mozete si ich dovolit.
U mna vyhravaju hrnce smaltovane, s peknym vzorom, jednoduchych tvarov, aby sa lepsie umyvali. Velmi dolezite su pre mna pokrievky - tie kupujem samostatne. Mam rada sklenene, obohnane kovovou obrucou, aby som ich nerozflakla pri prvom pade, s dierkou na unik pary a plastovym uskom na zdvihanie, nech sa nepopalim.