Odpoveď na príspevok od erika_derbalova:
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa informovat: m… @erika_derbalova Riešite otázku prístupovej cesty? Najskôr riešte, či bude umožnené získať stavebné povolenie mimo intravilánu, keďže predpokladám, že to bude extravilán podľa územného plánu...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@erika_derbalova Riešite otázku prístupovej cest… @frantisekca to už je zistené ;)Odpoveď na príspevok od erika_derbalova:
@frantisekca to už je zistené ;) @erika_derbalova Budeš musiet vybudovať križovatku, alebo aspoň dorobiť odbáčací pruh na tvoju ulicu. Teda okrem toho, že budeš musieť vybudovať svoju ulicu, urobiť cestu a skolaudovať. Inak ti okresný dopravný úrad nedá povolenie pripojiť sa na tú cestu.Odpoveď na príspevok od erika_derbalova:
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa informovat: m… @erika_derbalova možno navrhnú posunúť značku. Tak či tak sa ale policajti budú vyjadrovať k tomu a dajú podmienky.Odpoveď na príspevok od erika_derbalova:
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa informovat: m… @erika_derbalova pokiaľ má byť sprístupnený susedný pozemok k cestnému pozemku, tak sa podľa cestného zákoa jedna o zriadenie vjazdu na susednú nehnuteľnosť, ktoré povoľuje príslušný cestný správny orgán a to podľa toho od akej triedy cesty má byť vjazd..je potrebná proj. dokumentácia a stanovisko k nej od majetkového správcu a prísl. DI. Navrhnuté premiestnenie DZ musí byť odsúhlasené prísl. DI a určené tiež prísl. CSO. Toto je reálne, pokiaľ pozemok s budúcim vjazdom je podľa platného ÚP určený na zastavanie.. Podtýkam, že označenie začiatku a konca obce DZ nemusí byť identické s rozhraním zastavaného územia a mimo zasatvané územie podľa stavu v KN.