Odpoveď na príspevok od janap358:
Ahojte. Prosim vás čo ste teraz niekedy kolaudova… @janap358 - nám vari prišli do cca mesiaca kolaudovať, odkedy sme dali papiere, ak si to dobre pamätám. Bolo to na jar. Bývali sme už 3 mesiace. Keď mala prísť pani, schovali sme veci typu periny a zubné kefky v kúpelni - akože nejaké znaky toho, že v dome spíme... Ale ono to je jasné aj tak, že ľudia bývajú. Aj nám to pani povedala, mali sme milú pani. Že kopec ľudí býva aj roky v neskolaudovaných domoch, že by sme sa čudovali. Ale že jednak nemajú personálne zdroje na to, aby to kontrolovali, a jednak by sa to veľmi ťažko dokazovalo, či tam človek normálne býva, pretože chodiť do vlastnej nehnuteľnosti ľubovoľne nie je zakázané.Odpoveď na príspevok od janap358:
Ahojte. Prosim vás čo ste teraz niekedy kolaudova… @janap358 odpodania žiadosti po príchod paničiek z úradu presne 9 dní. Neriešili, že sa tam býva. Chlebíčky aj koláčiky nachystané boli, aj otázka na kávu. Nedali si ani jedno. Boli u nás asi 10 minút aj s vyplnením papierov. Dve okná boli navyše o oproti projektu, neboli ani dopísanie do projektu... Ešte panička sama poznamenala, že to okno by bolo super, keby ho dáme až po zem. Pohoda.Odpoveď na príspevok od posadstromzasaddom:
Zalezi od cloveka co pride. Ked sa bude chciet hr… @posadstromzasaddom Ja som tak býval desať rokov 😂 Nikto nič. Aj stavebné povolenie vypršalo, ale predlžoval som ho až pred kolaudáciou, aby som to neoplacal viackrát. Inak vo Vasom pripade si niesom podla opisu situacie isty, ci ta usetrena stovka za to vobec stala. Podla mna nie.Cesta mensieho odporu v zivote casto setri sily a cas.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@posadstromzasaddom Ja som tak býval desať rokov … @kejsix Chcel som vidiet papiere okolo domu. A nie som si uplne isty ze to bola stovka. Skor tak dve.