Odpoveď na príspevok od rkorba:
Nepotrebujes nic take co pises, potrebujes len od… @rkorba @mgx zo stavebneho mi disktovala.....revizia + skuska ...tak neviem. Ku kotlu mam reviziu, k podlahe len tlakovu skusku. Taktiez to mam mat aj k vode. Skusim sa este raz opytatOdpoveď na príspevok od terry25:
@rkorba @mgx zo stavebneho mi disktovala.....re… @terry25 ku vsetkemu vratane lezatej kanalizacii ... A mne Dora zo stavebneho robila vrasky koli tomu, ze mal som na lezatej kanalizacii napisane pre dom nebolo napisane i vonkajsia do zumpy, tak som musel dolozit dalsi zbytocny papier aby bola chudera spokojna a nikto sa ku tomu do archivu nikdy nevrati.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@terry25 ku vsetkemu vratane lezatej kanalizacii … @rkorba cize tie revizie su potrebne? Teda na predlozenie SU?Odpoveď na príspevok od terry25:
@rkorba cize tie revizie su potrebne? Teda na pre… @terry25 zle to pomenovavas su to "potvrdenia" s peciatkou a nie revizie.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@terry25 zle to pomenovavas su to "potvrdenia" s … @rkorba aha...mas nejake to potvrdenie? Scan do spravy?Odpoveď na príspevok od terry25:
@rkorba aha...mas nejake to potvrdenie? Scan do s… @terry25 vsetko zobrala uradnicka. Pomenuje sa dielo, firma, stavenisko a peciatka.