Mate niekto reviziu na podlahove kurenie?

Cafte decka...mate niekto reviziu na podlahove kurenie? Na kotol som dostal ale ciste na podlahovku.....firma co mi robila poslala len nejky certifikat o tlakovej skuske, no reviziu nie. Vraj nevedia, co to je. Venuje sa tu niekto reviziam, lebo stejny problem mam s vodarom...treba mi aj k vode a kanalizacii.
Odpovedať
Nepotrebujes nic take co pises, potrebujes len od realizatora orazeny papier koli kolaudacii.
Odpovedať
Profilova fotka
@terry25 podlahove kurenie nepotrebuje reviziu, staci ti tlakova skuska. formular najdes napr tuto https://www.herz-sk.sk/public/media/d...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

Nepotrebujes nic take co pises, potrebujes len od…
@rkorba @mgx zo stavebneho mi disktovala.....revizia + skuska ...tak neviem. Ku kotlu mam reviziu, k podlahe len tlakovu skusku. Taktiez to mam mat aj k vode. Skusim sa este raz opytat
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od terry25:

@rkorba @mgx zo stavebneho mi disktovala.....re…
@terry25 ku vsetkemu vratane lezatej kanalizacii ... A mne Dora zo stavebneho robila vrasky koli tomu, ze mal som na lezatej kanalizacii napisane pre dom nebolo napisane i vonkajsia do zumpy, tak som musel dolozit dalsi zbytocny papier aby bola chudera spokojna a nikto sa ku tomu do archivu nikdy nevrati.
Odpovedať

@terry25 ku vsetkemu vratane lezatej kanalizacii …
@rkorba cize tie revizie su potrebne? Teda na predlozenie SU?
Odpovedať

@rkorba cize tie revizie su potrebne? Teda na pre…
@terry25 zle to pomenovavas su to "potvrdenia" s peciatkou a nie revizie.
Odpovedať

@terry25 zle to pomenovavas su to "potvrdenia" s …
@rkorba aha...mas nejake to potvrdenie? Scan do spravy?
Odpovedať

@rkorba aha...mas nejake to potvrdenie? Scan do s…
@terry25 vsetko zobrala uradnicka. Pomenuje sa dielo, firma, stavenisko a peciatka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?