potrebujem poradiť s LV na ktorom je viacero vlastníkov a neviem aký podiel je môj, konkrétne ked je v spoluvlastníckom podieli uvedené 80640/17418240 čo to znamená?
@madra2 samozrejme :) ale autorka temy sa pytala ze kolko toho vlastni... ale pre upresnenei je super ze si na toto upozornila, takze -
@stojdulka nevlastnis tych 346,79m2 v jednom kuse - ty vlastnis 80640/17418240-tin z kazdeho milimetra stvorcoveho :-D :-D :-D
@kaktusik007 Prepac ze som to takto naformulovala to bolo upozornenie pe autorku temy :-) a Teba som len chcela pochvalit, ze si to dobre vypocitala! Pekny den!
@stojdulka Fajn som sa zasmial hneď zrána. Ak dobre počítam tak môj podiel je...a nechala si to vyrátať igigiho! Takže dobre nerátaš ale si vypočítavá :-) :-) Akurát ti to moc nieje platné,lebo ako napísala hore madra,je to podiel z každého kúska,takže ho nemôžeš ohradiť a postaviť si tam chatu. Ale keď zarobíte na ťažbe milión eur tak dostaneš svoj podiel z neho. A keď bude treba kúpiť stromčeky na sadbu tak aj zaplatíš v rovnakom diele.. :-( :-(
porosím ak to niekto vie vyrátať sú viacerí vlastníci ? je teda podiel?respektíve 1 má-2/14 , 2 má -2/14,3 má 2/14, 4 má 2/14,5 má 2/42 ,6 má 2/14,7 má 1/14,8 má 1/14,9 má 2/42 a posledný má 2/42 aký je spoluvlastnícky podiel pre druhého ktorý má 2/14 , je to 2 podiely z ????
to vazne? matematika na prvom stupni zs? alebo ja mam dlhe vedenie a neviem, co sa vlastne pytas...
ak rozdelis majetok na 14 rovnakych casti, tak pri podiely 2/14, su dve taketo casti tvoje. co je na tom na nepochopenie?
ak rozdelis majetok na 42 rovnakych casti, tak pri podiely 2/42 su dve taketo casti tvoje.
a ak nechapes, preco tam je raz /14 a inokedy /42, tak sa treba zamysliet. napriklad, ze niekto vlastni cast mensiu ako 1/12 a teda tu cast treba dalej vydelit. napriklad ak ju zdedili traja dedici, tak troma a uz hned je z toho 3/42 (co je v podstate 1/12). takze aj tvojich 2/14 sa da prepisat ako 6/42. ale to je uplne jedno, len na ozivenie znalosti z matematiky a logiky...
:D vidim ze tu niekto reagoval :D
ja som to rychlo zavrel lebo som bol presvedceny o tom ze nikto nieje tak hlupy ze sa toto opyta a dufal som ze to dotycna zmaze... ale zjavne nie... vitaj realita