Odpoveď na príspevok od rapture:
Chcem sa opýtať, po pár dňoch sme sa vrátili domo… @rapture Nalej tam napr. Savo, príp. niečo iné na báze chlóru. Keby si mal truhlicovú mrazničku, nič podobného sa Ti nestane 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@rapture Nalej tam napr. Savo, príp. niečo iné na… @petersd Mimoriadne vhodná do každej kuchyneOdpoveď na príspevok od petersd:
@rapture Nalej tam napr. Savo, príp. niečo iné na… @petersd to bola americká chladnička s mrazničkou. Obávam sa, že do kuchyne niečo tak obrovské sa dať ani nedá :-DOdpoveď na príspevok od rapture:
Chcem sa opýtať, po pár dňoch sme sa vrátili domo… @rapture tiez mi ako prve napadlo savo, alebo teda nejaka ina dezinfekcia. len musis pocitat s tym, ze tiez to bude par dni zapachat, ale lepsie ako ten smrad, co tam mate teraz.Odpoveď na príspevok od lennaa:
@rapture tiez mi ako prve napadlo savo, alebo ted… @lennaa tak ani to nie je prave vabna aroma 😀 ale jasne, ked to ma pomoct, tak je to isto lepsie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Ja si myslím, že nejaké Savo a podobné veci nepom… @frantisekca V pitevni a na bitunkoch su podlahy s fabionmi dohora, sika purcem.a podobne. Tam nema kde zatiect. Cisti sa tlakovou teplou vodou a priemyselnou chemiou. Taka wapka na koleckach za 5-8k. To je uplne iny koncept, ako domacnost.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@frantisekca V pitevni a na bitunkoch su podlahy … @kejsix Ale keď sa niekde objaví mŕtvola pár týždňov odležaná, tak treba čistiť miesto. Možno by mohli poradiť.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kejsix Ale keď sa niekde objaví mŕtvola pár týž… @frantisekca skúšal sa opýtať známy. Odporúčil mu savo. Priestor už bol medzičasom zaplnený penou, tak všetko muselo ísť von, smrad nenormálny. Vyliali sme tam savo, no ale teraz čo? Nechať to schnúť, nechať to tak? Tak sme to znova uzavreli, predsa len v domácnosti treba aj žiť a máme malé deti, takže to nie je sranda takto existovať a naozaj už si neviem pomôcť s tým. Vyskúšali sme všetko, ale aj to savo sa mi zdá byť stále prikrátke. Bolo to už 2x vyozónované, ale čo ďalej? Vysekať tú dlažbu? Pravdepodobne v tej časti je aj podlahové kúrenie, takže tiež neviem do akej hĺbky ísť a ani koho volať na pomoc s týmto problémomOdpoveď na príspevok od rapture:
@frantisekca skúšal sa opýtať známy. Odporúčil mu… @rapture zapni kurenie nech to sušiOdpoveď na príspevok od stefan_d:
Skus ocot este alebo Savo bez chloru alebo Sanyto… @stefan_d savo bez chlóru je neúčinné a sanytol je na takéto veci naozaj slabý. Je pravda, že ten chlór v tom má nejakú účinnosť a minimálne aj nos poriadne prečistí :-DOdpoveď na príspevok od rapture:
@stefan_d savo bez chlóru je neúčinné a sanytol … @rapture Sanytol vôbec. Tam je veľmi malé množstvo tých účinných látok, to som prestala používať už úplne.Odpoveď na príspevok od rapture:
@stefan_d savo bez chlóru je neúčinné a sanytol … @rapture neblazni, vsak to si musis dat rusko alebo nieco, ked ides s takymito vecami pracovat. ja si davam aj ked idem dat na poriadok kupelku a wc doma, lebo som to zakazdym este aj na druhy den v nose vsetko citila, tie chemikalie. aspon nieco to pomoze.Odpoveď na príspevok od tremmo:
Skvelá rada spýtaj sa na pitevni 😃 Savo proste mu… @tremmo na pitevni je stále niekto a celé prostredie je k tomu vybavené, iné je ked niekto zomrie doma a ostane tam pokiaľ to necítia až vonku, vtedy všetko vyhodiť dať nové stierky alebo plávajúce podlahy akurát dlažba a niečo podobné ktoré nenasiaka sa dá vyčistiť,ja mám chladničku s mrazničkou v špajzi kde je dlažba a ked sa spustí voda ide do zadu do nádobky,otvorom na spodku a hadičkou, odkiaľ sa vyparí