Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Boxy na stenu?? Ja mam suflikove skrinky ale pori… @wolodymyr super dakujem a nahodou foto tych skriniek šuflikových by ste nedali? ja som videla taky stojan na kolieskach kde su sufliky..niečo podobné ako na foto.Odpoveď na príspevok od marfushik:
ja som muzovi kupovala nastenny organizer https:/… @marfushik parada to by som tiez uvitala ten nastenny organizer,ale nie je miesto u nas:( Mám možnost akurat nejake šufliky,skrinky alebo police.Hlavne aby bol kazdy cm využitý poriadne.Dakujem za vaš komentar.🙂👍️Odpoveď na príspevok od foobar:
french cleat @foobar Dakujem,netušila som že to ma takýto názov 😉 ale priestor na taku stenu nemám.Mám kus miesta za dverami,tam nejaký regál asi a potom pod okno cca do výšky 1,5m.. ale dakujem za infoOdpoveď na príspevok od emilia25:
Muz ma taketo regale a tam poukladane mensie nara… @emilia25 pekný bordel....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@emilia25 pekný bordel.... @megdesign tss toto ze je bordel? Mavam v garazi aj vacsi "kreativny nepokoj", ved sa tam da chodit!!!Odpoveď na príspevok od katuska741:
@wolodymyr super dakujem a nahodou foto tych skri… @katuska741 tym ze vyrabam nabytok mam to ako kichynske suflikove skrinky 60cm siroke nic svetoborne ale obycajne a ucelove 😉Odpoveď na príspevok od megdesign:
@emilia25 pekný bordel.... @megdesign jasne,ze bordel ked sa na nej robilo zvnutra,ci ty ked prerabas tak mas hned zfkleku vsetko krasne porobene,ako carovnym prutikom?Co?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@emilia25 pekný bordel.... @megdesign pozicaj mi taky super prutik,velmi by sa mi zisiel,co?Len si urobim cary,mary a je vsetko prerobene,uskladnene tak ako ma byt.Odpoveď na príspevok od marcos33:
1. Nastenny organizer na pracu pri stole 2. Narad… @marcos33 Źiaľ som spravil zásadnú chybu a v dielni na stenu som namontoval také organizéry, ako sú na fotke. Nič horšie som nemohol spraviť. Je to absolútne nepoužiteľné. Skrutkovač zasunutý do držiaku po piatich vybratiach nedrźí, vidlicový kľúč tak isto. Závesné zásuvky nič neudržia, stačí do nich vložiť akýkoľvek ľahký predmet a vypadnú zo zavesenia. Celé zle. Zbytočne vyhodené peniaze a strata času na montáž. Na rozdiel od toho, zásuvkové skrinky z Lídla na druhej fotke sú úplne v pohode a spĺňajú svoj účelOdpoveď na príspevok od marcos33:
1. Nastenny organizer na pracu pri stole 2. Narad… @marcos33 tento mam a je to pre deti na hranie, nechal som sa presvedcit fotkami a hned ked som to rozbalil som zaplakal. Tenke šity plasty ktore neprezili ani dopravu a prisli polamane .!Odpoveď na príspevok od rkorba:
@marcos33 tento mam a je to pre deti na hranie, n… @rkorba Vidím, že niekomu jediný, kto sa nechal zlákať peknými fotkami.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@megdesign pozicaj mi taky super prutik,velmi by … @emilia25 my mame mensi priestor a mame to uskladnene podobne ako vy. V jednom regali ma manzel fukriky s mensim naradim. Na dalsom regali mame zahradne male veci(noznice,....)na dalsom regali mam hnojiva, zakorenovace, farby, kadejake elektricke a ine veci,.....plus tam mame aj bicykle. Ale stale sa da prejst. Klince, skrutky,....a taketo veci ma manzel v mensich kufrikoch niecom podobnom tomuto https://www.obi.sk/skladovacie-system... Ked ide nieco montovat, tak sa mu lahsie prenesie cely kufrik, kde ma rozne velkosti spajacieho materialu ako nosit to v malych zasobnikoch a chodit hore-dole. Skrutkovace, k;ladivo,... mame v takomto kufri https://www.obi.sk/skladovacie-system... takze ide sa nieco robit, prinesieme potrebne kufre zo sopy do domu, na dvor,....dorobime a nahodime kufre naspat do regalov