Odpoveď na príspevok od pochabel:
@gurags Okena, noviny, ... . Ak myslíš aj rámy, t… @pochabel To je teda rada... noviny sú to najideálnejšie na poškrabanie skla.Odpoveď na príspevok od purplesticks:
Pri maľovaní som niekde valčekom jemne potrhal oc… @purplesticks nič s časticami radšej nepoužívať. Nechtom to ide či ani to nepomáha? Možno by fungovala aj hubka na škvrny, ktorá niečo v sebe obsahuje a čistí rôzne povrchy aj typy znečistenia.Odpoveď na príspevok od purplesticks:
Pri maľovaní som niekde valčekom jemne potrhal oc… @purplesticks solvinu? To radsej toto do flexy ked už https://m.alza.sk/hobby/kreator-krt15... Ale reraz vážne, keď je to vodou rieditelna farba, kreditkou by som zoskrqbal co ide a vela vody + zubna kefka na ostatne a drhnut... solvina by zodrala aj to co nechcesOdpoveď na príspevok od stefanby:
@purplesticks solvinu? To radsej toto do flexy ke… @stefanby nechce to ísť dole ani nechtom, ani kreditkou. Keď sa nato lepšie pozerám, tak nakoľko je povrch štruktúrovaný, farba ide veľmi ťažko dole. Vyskúšam ešte tú zubnú kefku a krúživé pohyby.