Odpoveď na príspevok od viktorbeniak:
do tohto mam zakazane sa starat. zena ma na kazdu… No väčšina len chemikálie zvykne kupovať a pritom najlepšie čističe má človek doma priamo pod nosom.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Bez ohľadu na tvrdosť vody, vodný kameň bude vždy… @denisa_hajdukova A ja som vodný kameň spoznal až nedávno, keď som sa presťahoval "od Tatier k Dunaju". Takže nezovšeobecňoval by som, že "bez ohľadu na tvrdosť vody"...Odpoveď na príspevok od bernard_1:
tak toto sa veru zíde teraz pred sviatkami 😁 @bernard_1 tak to hadam stale a nie len pred sviatkami. ci inokedy doma neupratujete? 😀Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@bernard_1 tak to hadam stale a nie len pred svia… @1renata101 No veru možno nie, niekto musí doháňať, čo cez rok zameškal.😅Odpoveď na príspevok od pakan:
@1renata101 No veru možno nie, niekto musí doháňa… @pakan tak pred sviatkami sa skor robi take intenzivnejsie upratovanie 😃 ako toto ma v rezii zena, ja tak umyjem riad a povysavam 😃Odpoveď na príspevok od zrubo:
@pakan tak pred sviatkami sa skor robi take inten… @zrubo u nas sa nikdy takto vo velkom neupratovalo, ani ked som bol maly chalan a ani teraz, ked byvame so zenou vo vlastnom. upratuje sa tak, ako treba, nejdeme sa zblaznit kvoli tomu, ze teraz idu vianoce, vtedy velka noc a neviem co dalsie este.Odpoveď na príspevok od valzem:
@zrubo u nas sa nikdy takto vo velkom neupratoval… @valzem presne tak, vsak pride jezisko predsa, nie kontrola hygieny. 😃 vobec sa doma nejdeme potrhat kvoli upratovaniu.Odpoveď na príspevok od kleona:
Mne by sa zišla nejaká rada, ako vyčistiť rúru 😅 @kleona To máme v Magazíne tiež :-) https://www.modrastrecha.sk/magazine/... Ale mne teda najlepšie zatiaľ zaberá aj táto sila z DMky: https://www.mojadm.sk/denkmit-cistiac...Odpoveď na príspevok od hanah_2:
@valzem presne tak, vsak pride jezisko predsa, ni… @hanah_2 a ježiško sa narodil v maštali :-) tak nech sa cíti ako doma 😁Odpoveď na príspevok od valzem:
@zrubo u nas sa nikdy takto vo velkom neupratoval… @valzem jasne ako ono to ma svoj vyznam ked to robis priebezne :-)Odpoveď na príspevok od zrubo:
@valzem jasne ako ono to ma svoj vyznam ked to ro… @zrubo ja to hovorim uz dlhe roky. takto to robis vsetko pekne postupne stale dokola sice, ale tak take narazove upratovanie, to je strasny zabijak casu.Odpoveď na príspevok od igor256:
Uzitocny tip ktory mi zmenil zivot: ked si robite… @igor256 súhlasím