Ploštice a párny čistíc

Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, či je tu dakto komu sa podarilo pomocou parného čistica zlikvidovat ploštice sám?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od broslan:

Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, či je tu d…
@broslan Ahoj. Na to môžeš zabudnúť. Ak máš tie potvory v domácnosti, tak jedine cez firmu, ktorá je na to špecializovaná. Ale dávaj pozor na to, akým spôsobom to robí tá daná konkrétna firma. Prvá firma, čo u nás bola, to robila akýmsi sprejom či postrekom, alebo čo to bolo. Všetko v byte postriekali, po chvíli sa objavili tie potvory zasa. Čiže účinok žiadny, len sme mali všetko od toho postreku zasvinené, všetko bolo biele. Potom sme zavolali inú firmu. Tí nám v byte vypustili akýsi plyn alebo dym a až to pomohlo. Už pár rokov sa nič neobjavilo. Ale museli sme počas toho ísť na pár hodín von z bytu. A treba dávať pozor aj ak máte doma nejaké zviera. Treba dodržať dobu, po ktorú nesmie byť ani váš domáci miláčik v byte a samozrejme ani vy. Takže netreba sa hanbiť sa ozvať nejakej firme, že máte ploštice. Určite tá firma pomôže. Bohužiaľ, už neviem, kto nám to robil. Dal by som ti kontakt. Ale bol to niekto z BA.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@broslan Ahoj. Na to môžeš zabudnúť. Ak máš tie p…
@pochabel ak to bol byt v bytovom dome vtedy sa musí čistiť celý , môže sa udržiavať čistý priestor ale niekto to môže doniesť domov a o chvíľu je ich celá armáda a pokryté hlavne v potravinách, citlivé sú na svetlo
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od broslan:

Dobrý deň, chcel by som sa Vás opýtať, či je tu d…
@broslan toto by som asi riesil original nejakym postrekom, nie je to sranda, obycajny parny cistic to neda.
Odpovedať
pamatam si ked mala dcera na intraku plostice, boze myslel som si ze ju ani domov nepustim :D nastastie ona nic nedoniesla ale viem ze si museli vtedy komplet vsetko zbalit domov lebo im to tam isli vystriekat postrekom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?