ahojte, ja tiez odporucam skor elektrolux. Whirpoolky - som pocula, ze sa dost kazia. Mama ma uz 3 roky elektrolux a ked kupovala, tak jej radil odbornik na opravu praciek. Tiez som si teraz kupila elektrolux a som spokojna. ;-)
ahojte, dnes sme si pracku LG kupili, zajtra nam ju dovezu, tak uvidim, ako budem spokojna. Zaujalo nas na nej, ze ma novy motor direct drive a ze pri hlbke 44cm operie az 6kg pradla, ma 1200 otacok a je relativne setriaca, co sa tyka spotreby elektriky a vody. Tak som zvedava. :-)
LG mam tiez, mame ju tri roky a u mna maximalna spokojnost... u nas od LG mame toho viac a zatial bez problemov... a cenovo tiez prijatelne... manzel vyberal,kedze kedysi robil par rokov v elektre...
My mame tiez LG pracku, perie uz takmer 4 roky bez poruch, akurat mi ide na nervy, ze ked doperie, 7krát strasne hlasno pipa :-p A tiez celkom nechapem, naco je dobra detska poistka na tlacitka, ked to nefunguje na vypnutie pracky... Ked bola dcerka mensia, mala v oblube prist k pracke a vypnut ju... ;-) Ale neviem, ako to funguje u inych praciek... Inak perie dobre a je celkom ticha.
zelinka, moja mami ma siemens, teraz teda kratko, asi mesiac, dva, dokupili ju uz k bosch-ke co mame doma. no a zatial spokojnost :-) jedine co ju otravuje je pipanie - ked skonci pranie. ale inak je super, trosicku sa nam zda hlucnejsia ako ta predtym, ale to zas vyvazia same pozitiva - ma aj super rychly program, tusim 15 minut, da sa nastavit teplota, otacky aj program zvlast... mozem aj pozriet ktory model to bol...je tusim teraz v akcii...
no a dlhe roky mala bosch, a teda aj ma a ta je perfektna...a siemens a bosch su jedna vyrobna hala ci ako, tak by mala aj siemens slapat ako hodinky ;-)
:-D tak presne to pipanie by aj mne liezlo na nervy..mamka je ale celkom rada - je uz starsia a takto sa jej pracka prihlasi, ze uz doprala, keby na to nahodou zabudla :-D
no tak to som rada. mne zalezi hlavne na tom aby mala nizku spotrebu vody co ta simens ma (41l/5kg) lebo my mame sachtu :-| a hlavne ta samostatne nastavitelna teplota...
a tiez sa mi nepaci napr. na wirpulkach ze sa tam neda nastavit samostatne teplota ale uz mas predvolene teploty spolu s programom. clovek si moze vybrat len 30°, 40° , 60a 90. to je o nicom. mozno je zamer vyrobcu dobry ale to by som povedala ze je tak pre ludi co s pranim zacinaju a nevedia co si mozu dovolit...
ahojte babule, potrebovala by som poradit, riesim prackovu dilemu :-D
mam na vyber dve pracky, uplne rovnaka cena na centy, obe su super, jedna z nich je este lepsia, avsak je cela cierna (okrem dvierok a bubna :-D) a to ma trosku/dost brzdi. na obrazku vyzera sice fakt pekne, ale jedna vec je obrazok a druha realita - mat to postavene v kupelni... co na to hovorite vy? dat prednost vyzoru alebo funkciam a parametrom? ja som nad tym stravila uz kopec casu a neprisla som k zaveru ziadnemu... :-N
videli ste uz nazivo ciernu pracku? ak ano, ako to na vas posobilo?