Male cervene mravce

Mám doma malé červené mravce sú asi tak 3x menšie než klasické čierne. Sú to tí faraoni? Prikladám foto usb-c ako mierka.
Odpovedať
Podla mna je absolutne jedno, co za druh mravca to je. Treba sa toho cim skor zbavit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marcod:

Podla mna je absolutne jedno, co za druh mravca t…
@marcod to je jasne ze sa toho treba zbavit len viem ze na faraonov su ine nastrahy nez na klasickych. Preto sa pytam aby som vedel co mam kupit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sperhak:

@marcod to je jasne ze sa toho treba zbavit len v…
@sperhak faratox turbo, alebo faratox forte.. Ale nekúpiš to bežne v drogérii, spoj sa s nejakým deratizér-desincectérom.. Obyčjané lafarox a podobné pseudopasce a nástrahy stoja za prd, mám s tým svoje skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zicher:

@sperhak faratox turbo, alebo faratox forte.. Al…
@zicher mozem sa opytat, aky je rozdiel medzi tymto druhom mravcov a tymi klasickymi? ze preco nezabera na tieto to co na ine?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od evinina:

@zicher mozem sa opytat, aky je rozdiel medzi tym…
@evinina nie som insektolog, ale mal som problém s mravcami a skúšal som kadečo. Pomohol až ten faratox. Vystriedal som niekoľko nástrah, nič nezabralo. Faratox som získal od deratizéra, nastražil na cestičku. Do dvoch dní bola nástraha prázdna a do týždňa som nevidel mravce.. Neviem ako funguje, ale viem, že funguje..
Odpovedať
Profilova fotka
ale toto nevyzerá ako mravce. neviem čo to je ale skúste teda nasadiť tie domčeky na mravce a octovou vodou povytierať podlahy prípadne aj poličky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jancco:

ale toto nevyzerá ako mravce. neviem čo to je ale…
@jancco podla mna su to mravce, len som sa bal ze su to tie faraonske. Ale na inom fore mi povedali ze niesu tak som dal klasicke domceky co som mal doma a zmizli.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sperhak:

@jancco podla mna su to mravce, len som sa bal ze…
@sperhak Cize uz mas s nimi pokoj, hej?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od erik4827:

@sperhak Cize uz mas s nimi pokoj, hej?
@erik4827 minule este boli, dnes uz nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?