Odpoveď na príspevok od snehulienka99:
Ahojte,potrebujem sa poradiť ohľadne kompozitnej … @snehulienka99 prečo by ste mali penetrák na podlahe? my sme mali tiež akoby také mastné čmuhy, čo nešli dole. stačilo pár kvapiek jari k obyčajnému prontu, alebo sanytolu do teplejšej vody a stratili sa po prvom umytí. skúste. ocot nám na to napr. nefungovalOdpoveď na príspevok od snehulienka99:
Ahojte,potrebujem sa poradiť ohľadne kompozitnej … @snehulienka99 Manželka to každý deň zľahka strekne octovým roztokom a stiahnem mopom. Asi tak 2-3x ročne to čistí parným čističom, ja používam na to radšej zmes vody, jari a octu, postriekam to a po chvíli tie viditeľné špinavé drážky prečistím elektrickou zubnou kefkou 😉Odpoveď na príspevok od stowasser:
@snehulienka99 Manželka to každý deň zľahka strek… @stowasser to mi pride celkom piplacka, co sa tyka cistenia podlahy. rozumiem, aky to ma zmysel, ale aj tak 🤔Odpoveď na príspevok od stano_33:
@stowasser to mi pride celkom piplacka, co sa tyk… @stano_33 áno je, ale nič lepšie som nevymyslel, ako dostať špinu z tých malých drážok. Našťastie nie celú plochu, len tie najfrekventovanejšie miesta. A 2x ročne tie 2 hodky na kolenách zvládam aj ja.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@snehulienka99 Manželka to každý deň zľahka strek… @stowasser nie som si istá,či je ocot vhodný na podlahu s PU vrstvou. Veľmi sa to neodporúča 🤔Odpoveď na príspevok od snehulienka99:
@stowasser nie som si istá,či je ocot vhodný na p… @snehulienka99 čistý nie, ale octový roztok s čistiacim prostriedkom a vodou je okOdpoveď na príspevok od stowasser:
@snehulienka99 čistý nie, ale octový roztok s čis… @stowasser a v akom pomere to miešate prosim?Odpoveď na príspevok od snehulienka99:
@stowasser a v akom pomere to miešate prosim? @snehulienka99 od oka 😉 Ale +/- by to mohlo byť 70% vody, 25% octu, 5% čistiaceho prostriedku na podlahy/Jari. Ak je v tom viac čističa, tak zostávajú čmuhy a zostáva to mierne ako keby lepkavé, a je to treba prejsť ešte raz mokrým mopom.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@snehulienka99 od oka 😉 Ale +/- by to mohlo byť 7… @stowasser ďakujem 🙂Odpoveď na príspevok od stowasser:
@stano_33 áno je, ale nič lepšie som nevymyslel, … @stowasser A tak ked to len takto fakt, ze vynimocne sa robi az takato udrzba, tak je to este v pohode. Keby to bolo treba kazdy tyzden, tak to uz je ine.