Odpoveď na príspevok od milanista:
Kupujeme hranaté sáčky... Nekupujeme hranate sracky.Odpoveď na príspevok od rapidek:
Nekupujeme hranate sracky. @rapidek Čo splietáš? Hranaté koše, sú úplne bežnou záležitosťou @22dodo22 A Ty nerieš "nesmrteľňosť chrústov"... daj si tam sáčok, aký Ti tam pasuje a vybavené...Odpoveď na príspevok od petersd:
@rapidek Čo splietáš? Hranaté koše, sú úplne bež… @petersd vobec si tu vetu nepochopil. P.S. mam hranate koseOdpoveď na príspevok od rapidek:
@petersd vobec si tu vetu nepochopil. P.S. mam … @rapidek Joj irónia? Mal si tam dať smajlíka 😉 ... Tak pardónOdpoveď na príspevok od 22dodo22:
ahojte, ako ste riesili saciky do kosov v kuchyns… @22dodo22 Ja kupujem v Kauflande zaťahovacie, 60 l. Pasujú do hranatého koša z IKEA.Odpoveď na príspevok od 22dodo22:
ahojte, ako ste riesili saciky do kosov v kuchyns… @22dodo22 sáčik nevie do akého koša ide. Ale ak ide o to že je priemer menší ako je kôš, tak tiež sme najprv mali 60l vrecia, ale kúpili sme taký Clip čo predáva Blanco ako príslušenstvo a teraz máme aj dva sakle v jednom koši (podľa potreby). To sa len nasunie do tých medzier a takto máme teraz 4 priehradky.Odpoveď na príspevok od 22dodo22:
ahojte, ako ste riesili saciky do kosov v kuchyns… @22dodo22 zober si odpadkovy kos do obchodu a vyskusaj si na mieste sacky, ktore ti tam budu pasovat :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@22dodo22 zober si odpadkovy kos do obchodu a vys… @rkorba ... ja by som navrhoval zobrať z domu aj vzorky najčastejších odpadkov a tie oskúšať, či pasujú do sáčku... 🤣🤣🤣