Odpoveď na príspevok od adamy:
Ahoj. Po kavovare na kapsule sa zrobil na praco… @adamy chcel som presne ten cif napisat, tym mi zislo dolu vsetko mozne, ale ked ani to nezabralo, tak neviem, to vyzera, ze to uz je zazrate do dosky.Odpoveď na príspevok od svehlik:
@adamy chcel som presne ten cif napisat, tym mi z… @svehlik pouzila som taky fialovy Cif perfect finish proti vodnemu kamenu. Ty si myslel ktory?Odpoveď na príspevok od adamy:
@svehlik pouzila som taky fialovy Cif perfect fin… @adamy ked to nejde kyselinami skus nieco zasadite, napriklad well done alebo fixinelu na mastnotuOdpoveď na príspevok od zimpaul:
moja zena pouziva skoro na vsetko bielu hubku z d… @zimpaul haha, to nie je sama. ja som tak vyrajbala s tym spary medzi dlazdicami v kupelni a na wc, ze som sa z toho tesim uz treti mesiac 😀Odpoveď na príspevok od placika:
@zimpaul haha, to nie je sama. ja som tak vyrajba… @placika ja som to nikdy este neskusala. Mam to s tym normalne silno vysuchat?Odpoveď na príspevok od adamy:
@placika ja som to nikdy este neskusala. Mam to s… @adamy ano, ono to trochu namocis a potom len suchas, nezlakni sa, ta hubka sa bude jemne drolit. neviem, ci to bude ucinne aj v tomto pripade, ale vsak za vyskusanie nic nedas.