Odpoveď na príspevok od antracyt:
Ahojte, mame kompozitnu podlahu "dub", ktora ma j… @antracyt .. čím ste maľovali?Odpoveď na príspevok od antracyt:
Ahojte, mame kompozitnu podlahu "dub", ktora ma j… @antracyt Nabudúce rozmýšľať skôr, než začneš niečo robiť.Odpoveď na príspevok od antracyt:
Ahojte, mame kompozitnu podlahu "dub", ktora ma j… @antracyt Doma používame na zažratú špinu v drevodekore už roky parný čistič v kombinácii s malou kefkou, prípadne pristrihnutá zubná kefka.Odpoveď na príspevok od brapene:
@antracyt .. čím ste maľovali? @brapene nejaka esmal klasicka bielaOdpoveď na príspevok od chinatech:
@antracyt Nabudúce rozmýšľať skôr, než začneš nie… @chinatech dakujem za konstruktivnu kritiku, bohuzial "majstri" mali svoj rozumOdpoveď na príspevok od stowasser:
@antracyt Doma používame na zažratú špinu v drevo… @stowasser nemoze vysoka teplota poskodit? Takato ETA moze byt v pohode?Odpoveď na príspevok od antracyt:
@stowasser nemoze vysoka teplota poskodit? Takat… @antracyt Vyskúšajte niekde na kúsku a uvidíte. Alternatívne nastriekajte rozprašovačom jarový roztok, nechajte pôsobiť a potom skúste kefku.Odpoveď na príspevok od davco3:
nam pomohol tento zazrak. @davco3 kde sa da nieco zohnat a hlavne na co vsetko sa to da pouzit?Odpoveď na príspevok od davco3:
nam pomohol tento zazrak. @davco3 Nepodelis sa? Neviem, co by som robila s takym velkym balenim. To by som mala uz asi naveky 😀Odpoveď na príspevok od antracyt:
@davco kde sa to da zohnat? @antracyt akurat som sa chcela opytat, ci sa vam to podarilo nejak vycistit, no usdzujem, ze ste sa asi nikam este nepohliOdpoveď na príspevok od vladdika:
@antracyt akurat som sa chcela opytat, ci sa vam … @vladdika bol som tyzden prec, pozriem sa na to cez vikend alebo zaciatkom tyzdna.