Ahojte...budemem mat plávajúcu podlahu v celom byte.....co si mam kupit na umyvanie ake mate skusenosti mop? mozte aj nejaky dobry cistiaci prostriedok overeny ...dakujem
@erikaajuro
Ahoj, nechcem, aby to vyznelo ako reklama, ja som vyskusala uz nespocetne mopov, aj kadejake drahe vileda ultramax a pod. a najspokojnejsia som s mopom od ceskej firmy Dedra - sasanko mop. Ja som sa dostala po firmu dedra nahodou a bolo mi ponuknute, ci nechcem skusit katalogovy predaj, tak skusam :-) Zatial som vo faze objednavania pre seba a svojich blizkych a skusam tieto vyrobky a musim povedat, ze s niektorymi som nadmieru spokojna, ako napr. s tym sasankomopom. Sada stoji 13,95 €, je to mopova tyc a dve nahrady na mop (navleky). Za viledu som dala cca 11 € len za jeden nahradny navlek. Cela sada vedro, mopova tyc a jeden navlek stali viac ako 40 €. Vyhoda ultramax mopu je, ze ho nemusis zmykat rucne, ak mas k nemu aj original vedro, ale nie je taky zazracny, ako som ocakavala. Tento sasankovy od Dedry je podla mna skvely, aj na plavacku, aj na dlazbu. Prostriedok na umyvanie zemi pouzivam tiez od Dedry na laminat, ale myslim, ze s tym sasankomopom je jedno, aky prostriedok pouzijes. Tolko moja skusenost. Ak by si mala zaujem o akekolvek Dedra vyrobky, kludne ma kontaktuj aj na mail ela.d@azet.sk
pouzivam jednoduchu svedsku mokru utierku na obycajnej mopovej "tyci" Leifheit .... tiez som mala plno "pomocok"a chemikalii, ktore za sebou nechavali mapy a cmuhy ..... Bola som z toho na nervy ..... ta mokra svedska utierka mi super vyhovuje ... a je za lacny peniaz. :-D ............za vyskusanie das len par eciek :-D
dada 70 ďakujem. Ja nepoznám tento mop. Koľko stojí. To má nejaké držiaky na tú utierku?Čo mi našlo na nete, ten mal väčšiu tú plochu na utieranie Tento je dosť menší.
ahojte, podľa mňa je najlepšia klasická švédska utierka a obyčajná metla, do vody klasický prostriedok na lamináty, ktorý sa dá kúpiť v každom supermarkete
@dank1 vobec neviem kolko stoji, uz to mam dost dlho, nepamatam si :-)
su tam take gumenne vylisky , o ktore sa ta handra prichyti ..... tento "uchop" ma viacero mopov, uz som to videla myslim, ze cervene to bolo, bez tej vodnej nadrzky na rucke. ( tu nepouzivam)
my sme kupili v DM ae tie vlhcene utierky na plavajucu podlahu Dnk Mit a tie su zatial asi to najlepsie co sme mali. Skusali sme asi 5-6 roznych prostriedkov na laminat a pdolahy a tieto utierky su naj.