Zdravím, nevedel by mi niekto poradiť, na vstavanej nerezovej mikrovlnej rúre sa mi urobili na polovici také hnedé škvrnky - nejdú preč, resp. neviem ako na ne. Popritom ju ošetrujem prípravkami na vstavané nerezové spotrebiče. Prosím o radu a díky :-)
Díky moc, ale veľa mi to nepomohlo, teraz som zistila, že dierka a rám sú plastové a výrobca udáva farbu nerez, tak neviem. Keby ste vedeli o niečom dobrom na tie škvrnky, díky vopred
Ahoj, no mě pomáhá voda s octem a nebo používám od dedry jeden přípravek na nerez a jsem spokojená. Sama si i tuto ekologickou bytovou kosmetiku objednávám, pokud máte zájem o bližší info napište do IP ;-)
Spotrebič mám gorenje, už som vyskúšala snád všetko, preto si myslím, že to nie je ani nerez.
mpad: prosím te tu adresu na tu kosmetiku, skusila bych objednať na ostatné spotrebiče, pošli adresu na IP
Treba na to dať pozor...jeden môj zákazník si objednal digestor z netu - nerez a keď mu prišiel tak sme zistili že to je obyčajná sivá farba a pod ňou hrdzavé fľaky... ]-(