Odpoveď na príspevok od sperhak:
Skusim dalsi problem mame dlhodobo uz par rokov m… @sperhak musíš nájsť ich hniezdo a to zničiť , nepomôže len lokálne ničenie po cestičkách alebo návnady,v záhrade samotné mravce nie sú nebezpečné, ale väčšinou si chovajú vošky a tým ničia všetko listnaté, v dome zas narobia akurát neporiadok a hľadajú potravu,ktorú tým znehodnotia, treba ju viac chrániť napr. v dozach, pevných obaloch, oveľa ťažšie je zbaviť sa slimákov, hlavne ked veľa pršíOdpoveď na príspevok od sperhak:
Skusim dalsi problem mame dlhodobo uz par rokov m… @sperhak Tiež som mal taký problém, nevedel som sa zbaviť mravcov.. Žiadny prípravok ich nevykynožil.. Až som dostal domček na mravce od desinsektéra. Jeden domček stál 5€, ale ked si zrátam koľko trápenia a nefunkčných prípravkov som vyskúšal, tak je to super cena.. Takže, skús Faratox Turbo. Myslím, že teraz je to Faratox Forte. Nechal som ich vyžrať domček, ešte pár dní sa motali a potom zmizli.. Odvtedy som žiadneho mravca doma nevidel.Odpoveď na príspevok od zita19:
Ake mravce? V zahrade? V dome? V bytovke? Vonkajs… @zita19 no to ma nenapadlo napisat. V dome a normalne cierne male mravce.Odpoveď na príspevok od sissik:
idealne je ako prve urobit kralovnu neplodnou - p… @sissik ano to presne chcem zahubit kralovnu, nato.mal byt ten bros prasok podla navodu, lenze on do 5 minut zabil mravcov ktory to zozrali, takze vobec nefungoval ako mal. Aj ta krieda tak mala fungovat no nic. Vyskusam tie co radis a snad uz to zaberie.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. Gel na mravce. Radikalne riesenie. Zo 10 kv… @lenkito10 fuha, to znie trochu kruto. ale zase asi to bude ucinne. radsej zakrocit takto ako skusat nejake eko bio pokusy, ktore budu bez vysledku. mravce proste doma nechces.