Akú máte skúsenosť s čistením kuchynskej linky od mastných fľakov? Digestor nad šporákom nepoužívame pravidelne a to sa našej linke stalo osudným. Nedávno som objavila na vrchných skrinkách (z dreva), tam kde sa utiera prach tukovú vrstvu. Nieje to až taká katastrofa, ale nejde mi to očistiť. Poraďte, čím umývate linku. Mám tam už aj papier, ale mastnota sa tam dostala. Už som vyskúšala niekoľko prípravkov a nič. Nechcem ju totálne zničiť,,, :-|
Ahoj. Ja som si kúpila linku lacnejšieho typu...a mam ten isty problem dokonca mam flaky aj kde su úchytky...Radilo mi vela ludi, jar nepomohla dokonca som dostala radu že to mam utierať silonovými pančuchami ale to nepomohlo...ale na vianočných trhoch som si kupila BIOSKALKU...je to podobne ako TARO...stalo ma to 10 eur ale už to mám rok a pol...to je na drezy,sporaky,hrnce...a si predstav že ide aj ta mastnota s linky dole...normalnou hubkou a s bioskalkou..len bacha nedavaj vela toho prasku lebo budu flaky na linke a budeš to muset viacej krat umyť :)
@bacuska666 takze bioskalka je vlastne prasok?? no neviem si predstavit to cistenie tam "hore" nad linkou praskom,,,bojim sa, ze to fakt znicim, ved tam je drevo,,,praskom som skusala cistit taku malinku cast na prednej strane linky a pustila mi trosku farbu,,,teda vlastne je taka matnejsia po tom prasku,,,nastastie to nie je az tak vidno,,, ;-)
ale tam na tej skrinke som bezradnaa,,,
no bioskalka nie je prasom..je to tuhe a namaca sa do toho vlka špongia...je to v takej dozicke gulatej ako od ramy :DD skusim to najst niekde na nete...a aj ja som sa zlakala ked mi to trochu farby zmylo ale to bol iba prvy dojdem teraz to nieje vidno vobec,...a dost dlho to bolo matne az kym som to poriadne nevyumyvala...
@bacuska666 no my mame tiez taky kelimok gulaty, tusim TORO sa to vola,,,je to pevne a tiez pri pouzivani pouzivam mokru spongiu, ci hubku,,,ale nejde mi to s tym umyt,,,mam pocit, ze uz len rašpľa to vyriesi,,, ;-)
stale hladam riesenie,,,