O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Máte kúpeľňu s obkladmi Rako - Sidney, Línia?
Ahoj, máte niekto hotovú kúpelňu s týmito obkladmi? Aké máte skúsenosti s údržbou? Ak je to možné, …
emilyz
Pred 16 rokmi
2
Objekt monitorovaný políciou
Chcela by som sa spytat, predovsetkym tych, co byvaju v bytovkach, ci mate dom monitorovany policio…
mokuska
Pred 16 rokmi
2
Kúpa chaty bez sieti
Dobry den,potrebujem moc moc poradit.Strasne sa mi paci jedna chata pri ZA je2podlazna ma 35m aj ta…
franziska
Pred 16 rokmi
4
Poznáte firmu na vybavovanie stavebného povolenia?
ajojte, nepoznáte niekto niekoho, kto za nás obehá a vybaví stavebné povolenie. RD by sa mal nachá…
kakona
Pred 16 rokmi
3
Kúpa bytu, ktorý je vo vlastníctve menej ako 2 roky
Ahojte.Jedna moja známa plánuje kúpiť byt.Má to však háčik.Byt ktorý si vybrala vlastník síce preda…
trinitylex12
Pred 16 rokmi
4
Čo musíme vybaviť na úradoch pri rekonštrukcii domu?
Asi sa predsa dáme na rekonštrukciu domu. Máme ho zadarmo aj s pekným pozemkom, len naozaj netusím …
hviezdicka13j
Pred 16 rokmi
4
Býva niekto v blízkosti spaľovne odpadu?
Ahojky, byvate niektora v blizkosti spalovne odpadu zivocisneho povodu? Kupili sme pozemok v obci,…
maso
Pred 16 rokmi
7
Nedostatky vonkajšej fasády
rada by som si vypocula vas nazor alebo radu, ta by sa mi zisla viac :-) dali sme si postavit dom.…
jarabica
Pred 16 rokmi
8
sponzor fóra
Stavebné firmy v Nitre
Kto mi vie napisat, ake stavebne firmy su v Nitre a okoli? Zaujima ma jedna, ale nepamatam si jej n…
lusya
Pred 16 rokmi
17
Kúrenie a akumulácia tepla na ďaľšie využitie
Caute, chystame sa stavat domcek a neviem sa rozhodnut ake kurenie alebo kombinacia by bola najleps…
patrick207
Pred 16 rokmi
1
Interiérové zábradlie
staviame domcek a zabradlie na schodisti (interierove) nam urobili kovove je take matne, treba ho p…
kamilla23
Pred 16 rokmi
1
Máte skúsenosť s prevodom pozostalosti?
Dostali sme predvolanie od notára vo veci prevodu pozostalosti po mojej mame. Teraz nevieme či j…
hany6
Pred 16 rokmi
3
Cena dverí do novej kúpeľne
Ahojte ja som včera bola vo firme BEN pozrieť dvere do kúpelky, vybrala som veľmi pekné bez skla s …
mokuska
Pred 16 rokmi
8
Vaše nápady na prerábku môjho 1 izbového bytu
Ahojte, som mlady clovek, ktory zhana napady, podnety a kriticke ohodnotenie mojich poziadaviek…
mathew272
Pred 16 rokmi
1
2
44
Matnú alebo lesklú strechu?
Dobrý večer. Neviete mi niekto poradiť? Dávame si Rovu, iba si nevieme vybrať, či matnú alebo leskl…
zuzanaf
Pred 16 rokmi
1
Plánujete do domu klímu, alebo spoliehate na izoláciu?
Planujeme stavat, zatial byvame v tehlovom byte pod strechou. Ale v lete tu mame velmi teplo, ta te…
mata79
Pred 16 rokmi
8
Aký prípravok na tmavé parkety?
ahojte mam tmave parkety a ked ich umyjem tak ostavaju lizaky.uz som vystriedala 3 mopy a skusala s…
ikke
Pred 16 rokmi
2
Obývačka a spálňa v štýle orientu
Ahojte,chystáme sa na prerábku domu a chcela by som zariadiť obývačku a spálňu do orientálneho štýl…
andulqa
Pred 16 rokmi
19
Predpísaný projekt
Ahojte. Chcem sa spytat, ci aj v inych mestach predpisuju, aky typ domu mozete - musite postavit. …
atlaska
Pred 16 rokmi
12
Čím umývate dlážku?
Uvazujem o kupe noveho pomocnika na umyvanie dlazky - plavacka + dlazba. Vsade naokolo je mnozstvo …
lauretta
Pred 16 rokmi
20
Rovná strecha zo skla, stena zo skla. Poradíte projekty?
Ahojky, chcem staviat dom, poznate nejake na internete dostupne katalogove projekty, ktore maju …
synaps
Pred 16 rokmi
5
Ako je to pri výmene jednoizbového bytu za dvojizbový?
Ahoj. Asi sa nam pravdepodobne podarí kúpiť 1-izbový byt, ale my by sme chceli 2izbak. Ako sa postu…
chrobak
Pred 16 rokmi
3
Tropické drevo a tatranské mrazy
Ahojko, Ma niekto viacrocne skusenosti, ako sa sprava exoticke drevo na fasade domu v zime a po zi…
moniik
Pred 16 rokmi
5
Ako sa robí revízna správa pri prerábke jadra?
Mohol by mi niekto opísať spôsob ako sa robí revízna správa na elektriku pri prerábke bytového jadr…
adina0501
Pred 16 rokmi
1
Prepis bytov. Ako to je s daňami?
potrebovala by som poradit. Byvame v byte, ktoreho vlastnikom je moja mama a ta zas byva v byte, kt…
katkasav
Pred 16 rokmi
11
Nový obklad na starý?
Chcem sa spytat, hlavne tych, ktore ste prerabali. Stavbari vam obili stary obklad? Alebo lepili na…
ikke
Pred 16 rokmi
8
Neodbornosť pri predaji spotrebičov
chcela by som sa opytat ,ci aj vy mate taky problem,ze ked nieco chcete kupit,musite si to nastudov…
leatea
Pred 16 rokmi
7
Preloženie tehál
neviem ako to napisat aby to bolo pochopitelne, mali sme pojektovany dom na velox 370 mm ale kedze …
nini7
Pred 16 rokmi
3
Máte skúsenosť s hypotékou v Írsku?
Ahojte, s partnerom by sme si chceli poziadat o hypoteku v Irsku. Ak s tym mate niekto skusenosti…
lucy24
Pred 16 rokmi
6
Poradíte firmu na rekonštrukciu jadra v Košiciach?
Ahojte, chcem sa opytat, ci mi nevie niekto poradit firmu na rekonstrukciu bytoveho jadra v Ke, a t…
fibus
Pred 16 rokmi
6
1
2
…
3538
3539
3540
3541
3542
3543