O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aký barový pult dať do kuchyne?
hladam inšpirácie na barový pult do kuchyne :-) ake typy máte vy? z dreva, kameňa ? ja som chcela…
ikke
Pred 15 rokmi
25
Akej farby doplnky do bielo-fialovo-hnedej kúpelne?
ahojte, chcem Vas poprosit o nazor...zariadujeme si so snubencom byt a kupelnu sme stvorili v komb…
mimitomi
Pred 15 rokmi
10
Aké sú ceny bytov a domov v Žiline?
Ahojte, v blízkej budúcnosti by sme si chceli kúpiť nejaký 3 ibový byt, poprípade novší rodinny dom…
adus123
Pred 15 rokmi
11
Musím platiť daň za pozemok ak nemám LV?
Ahojte, minuly rok sme kupili pozemok pod bytom, LV este neprisiel, ale na katastri sme uz zapi…
cuchre
Pred 15 rokmi
15
Kde nájdem dobrý obklad do kuchyne v Nitre?
dobry den, kto mi poradi daku inspiraciu na obkladacky k slivkovej kuchynskej linke s vysokolesklim…
stanik1972
Pred 15 rokmi
3
Neruší vás televízor vedľa krbu?
Prosím vás ktorý mate vedla krbu telku nerusí vas to pri sledovaní? Nam to tak vychádza len som si …
fiona
Pred 15 rokmi
26
Kto by nám zakreslil prípojky na pozemok v Košiciach?
Caute neviete o nejakom architektovi,ktory by zakreslil pripojky sieti na pozemok? Najlepsie z KE.…
lubam
Pred 15 rokmi
4
Ako sa zbaviť vlhkosti stien v najvyššom byte?
ahojte kupili sme si byt na samom vrchu a az neskor sme si vsimli ze na rohoch je stena dost vlhka,…
hoki44
Pred 15 rokmi
10
sponzor fóra
Akých chýb sa pri stavbe domu vyvarovať?
Ideme stavat jednopodlazny dom so sedlovou strechou, strop bude tramovy , kurenie na pevne a plynov…
ikke
Pred 15 rokmi
10
Je lepšie elektriku kopať alebo postaviť stĺp?
Prosim vas chceme stavat,budeme vsak stavat v zadnej casti zahrady,vpredu je dom,ktory je napojeny …
mironm
Pred 15 rokmi
6
Ringo.sk : Náš nový realitný projekt
Zdravim vas vsetkych, dnes na domovskej stranke modrejstrechy pribudla nova sekcia, ktora odkazu…
ikke
Pred 15 rokmi
8
Aký veľký je dom L-ko od Apexu?
Stavia niekto do L ko od apexu? Ste s domom spokojný? Nie je veľmy veľký? Ďakujem za odpovede
dzairo
Pred 15 rokmi
2
Kto vyrába krémovú chladničku s mrazničkou?
ahojte, neviete poradit ktory vyrobca okrem Gorenje, Ardo a Sharp vyraba este kremovu / bezovu/ slo…
ikke
Pred 15 rokmi
9
Ako vyčistím dvierka na chladničke?
Ahoj, prosim o radu, ako vycistit dvierka na chladnicke (farba nerez). Po pretreti vlhkou jemnou h…
lexia
Pred 15 rokmi
5
Koľko trvá pokým naťahajú siete na novú ulicu?
ahojte...ideme rozparcelovat povodne pozemky a vznikne nova ulica. Chcem sa spytat, ci ma niekto s …
anavila
Pred 15 rokmi
12
Problémy s plotom a susedom
ahojte, prosim poradte mi ako co najlepsie vyriesit problem, aby "bol aj vlk syty a aj ovca cela" -…
petkaa28
Pred 15 rokmi
6
Ako upraviť wc na staršom dome?
Ahojte, začínam novú tému o našej "starej" chalupe. Znamená to,že ide o náš domček,ktorý má zhruba …
lusinda2000
Pred 15 rokmi
3
Spadá závet do bezpodielového vlastníctva manželov?
viete mi poradiť,keď je závet písana v manžlstve na manželku, či spada do BSM?ďakujem
brkoslav
Pred 15 rokmi
2
Prasknutý plazmový panel Lg Pg6900
Cez internet som si objednal plazmu. Zásielková firma mi ju včera doručila. Obal bol nepoškodený. K…
zelinka_v
Pred 15 rokmi
3
Riešenie rohovej linky
prosim vas je nieco taketo na slovensku polovicny kolotoc? http://www.diy.com/diy/jsp/bq/nav/nav…
michal165
Pred 15 rokmi
4
Úprava stien okolo kachiel
mám doma 14 mesačných chlapcov a na chodbe mám kachle,aké steny by som tam mal spravit aby som sa v…
cerler
Pred 15 rokmi
2
Práca projektanta pri prerábke staršieho domu
už neviem, kde sa obratiť, tak preto začínam túto tému. Možno sa tu už o tom rozprávalo, no neviem …
ikke
Pred 15 rokmi
2
Poskytnete užitočné rady pri navrhovaní bungalovu?
Kedze som dlho hladal v hotovych projektoch domov a nenasiel som ziaden podorys ktory by mi vyhovo…
alcar
Pred 15 rokmi
25
Koľko metrov štvorcových pre štvorčlennú rodinu?
ahojte, sme zatial len dvaja, mame navrhnuty domcek, ale mne sa zda strasne maly. kolko je taka ide…
barny
Pred 15 rokmi
1
2
42
Aká bola vaša spotreba materiálu na hrubú stavbu?
zdravim vsetkych.Zaujimalo by ma kolko materialu ste pouzili na hrubu stavbu vasho domu.Nemusite uv…
beckham23
Pred 15 rokmi
13
Ako ukladať dlažbu?
Neviete mi niekto poradiť ako ukladať dlažbu? Zaujíma ma Váš názor. Rozhodujem sa či šíkmo alebo ro…
prima
Pred 15 rokmi
1
2
...
3
61
Elektrické rúry a ich spotreba
Ahojte Neviem ci tato tema uz existuje, ale rada by som poradit. Cheli by sme si kupit elektrick…
cerler
Pred 15 rokmi
6
Ako riešiť zápach z digestora od susedov?
Kupili sme byt v novostavbe... vsetko ok ale cez komin a digestor je citit zapach, ked sused co byv…
stolverka
Pred 15 rokmi
2
Môžem presunúť komín?
Chcem sa spytat ci mozem zmenit miesto kde bude umiestneny komin ku krbu na ine miesto ako je v kat…
s.m.
Pred 15 rokmi
11
Stavia niekto dom Akord od G Servisu?
Stavia niekto rd Akord? http://www.gservis.cz/projects/project.jsp?pk=akord&query=cat='asml' Ako…
tinkerbell
Pred 15 rokmi
5
1
2
…
3528
3529
3530
3531
3532
…