O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prečo vzniká pri plynovom kúrení hluk?
Pri rekonstrukcii domu nam bolo firmou naprojektovane a realizovane komplet nove plynove kurenie . …
s_mart
Pred 14 rokmi
4
Stavia niekto dom Jantar 73/145 od Erlisu?
dobry den ,chcel by som sa opytat ci niekto nebuduje dom z erlisu JANTAR 73/145?
provozni
Pred 14 rokmi
7
Som tu nová - edra
Ahojte. Prednedavnom som si kupila 14arovy pozemok na vychodnom Slovensku a teraz premyslam, co s n…
edra
Pred 14 rokmi
4
Som tu nová - matula33
Ahojte, na túto stránku som prišla cez euroline odkiaľ máme projekt nášho domčeku :-) , a našla som…
matula33
Pred 14 rokmi
3
Som tu nová - tiiina86
Ahojte vsetci modrostrechaci :) Rozhodla som sa k vam pridat, nakolko s manzelom pomaly zaciname pl…
tiiina86
Pred 14 rokmi
3
Som tu nová - adulikv
Zdravím, táto stránka mi dodáva veľa nielen inšpirácie, ale aj chuti pustiť sa do stavby domčeka. …
ooo
Pred 14 rokmi
2
Som tu nová - 83martinka
Ahojte. Volám sa Martinka a na túto stránku som sa zaregistrovala preto, lebo potrebujem pomôcť, po…
janocka
Pred 14 rokmi
2
Som tu nová - mariana1981
Ahojte všetci. Túto stránku mi doporučila kamarátka. Som milo prekvapená, koľko zaujímavých super v…
janocka
Pred 14 rokmi
2
sponzor fóra
Ako umyť farbu po maľovaní na drevených oknách?
Poraďte prosím, čím umyť prskance od farby po maľovaní/bielení na drevených oknách. Bojím sa použiť…
ferka511
Pred 14 rokmi
2
Čo s vŕzgajúcou drevennou podlahou?
Ahojte, pred rokom sme kúpili byt, kde bola položená pomerne drahá drevenná podlaha. Teraz nám na…
ferka511
Pred 14 rokmi
2
Kde v Poľsku kúpim rohovú krbovú vložku?
Ahoj ako si mam zistit kde kupit v polsku krbovu vlozku, zevraj sa tam dost oplati.......len ako vy…
ooo
Pred 14 rokmi
8
Akou interiérovou farbou natierať steny zo sadrokartónu?
Na trhu je nespočetné množstvo interiérových farieb. Vie mi niekto poradiť, aké farby použiť na sad…
katrin21
Pred 14 rokmi
3
Čím plniť steny v montovanom dome?
Čím je najlepšie zatepliť vnútorné steny pri stavbe montovaného domu? Ďakujem!!! :)
poliacik321
Pred 14 rokmi
4
Ako esteticky zakryť voľne stojacu chladničku?
Ahojte, nemate napad, ako nejako pekne skryt volne stojacu chladnicku pri kuchynskej linke? planuje…
daniela15
Pred 14 rokmi
16
Ako ošetriť poškriabanú akrylovú vaňu?
Ahojte,vie mi tu niekto poradiť ako ošetriť poškriabané miesto miesto na akrylovej vani.Pri prevoze…
andrejkam
Pred 14 rokmi
3
Kde v Bratislave kúpim umelý vianočný stromček?
Prosím, rozhodli sme sa kúpiť umelý vianočný stromček, radi by sme taký, čo má vlastné LED osvetlen…
bellada
Pred 14 rokmi
3
Som tu nová - nera6
Ahojte začíname uvažovať nad vlastným bývaním. Momentálne som na materskej ale za pol roka mi končí…
katrin21
Pred 14 rokmi
2
Je zahmlievajúce sa strešné okno nekvalitné?
Prosím o radu...Strechári nám namontovali v piatok strešné okno Roto a hneď od začiatku sa na ňom o…
slavusa5
Pred 14 rokmi
3
Malý montovaný domček alebo väčší byt s terasou?
co by ste 4 clennej rodine odporucili? Domcek ma 70m2, montovany 4izb. ; byt 97m2 terasa 14m2 balko…
andrejo
Pred 14 rokmi
1
2
...
3
63
Aká je plechová strecha a krytina Cembrit?
Ahojte, mate niekto skusenosti s krytinou Cembrit alebo s plechovou strechou? dakujem :-)
tono6
Pred 14 rokmi
8
Akú podlahu do žlto zelenej pracovne?
Poradte mi vhodnú podlahu do mojej študentskej izby, kde mám pracovňu a všetko ostatné. v izbe aj s…
tiiina86
Pred 14 rokmi
7
Ako vybieliť špáry v obklade?
Poradte ako vybielit spary, lebo podkladac nam nasu podlahu uplne pohnojil vyzera to starsne a tera…
dani777
Pred 14 rokmi
7
Koľko stojí strecha z Ytongu?
Ma niekto strechu z ytongu , navyse zateplenu multiporom ? , ak ano aky je cenovy rozdiel oproti za…
ferka511
Pred 14 rokmi
3
Som tu nová - assua
Ešte sa učím, tak Vás prosím o trpezlivosť :-). Ale Modrú strechu už sledujem cca 2 roky, je lepši…
mima1
Pred 14 rokmi
2
Čo znamená zlúčené stavebné konanie ?
Vie mi niekto poradit co to znamena zlucene stavebne konanie?Ako sa pyse taka ziadost?
sharin
Pred 14 rokmi
11
Dať medzi kuchynskú linku zástenu alebo obklad?
ahojte, budem mat novu kuchynu - bielu lesklu, hnedu dosku pracovnu - orech, steny zelene......nevi…
tvigy
Pred 14 rokmi
18
Som tu nová - barbysk
Ahojte, volám sa Barbora, na stránku som zavítala preto, aby som našla nejaké inšpirácie, kedže s r…
vanovicova
Pred 14 rokmi
2
Aké sú podmienky na získanie úveru?
DOBRY DEN CHCEM SA SPYTAT CI JE PRAVDA KED CHCEME IST BRAT UVER NA STAVBU ZENEMUSIME MAT ZMLUVY NA …
falco2007
Pred 14 rokmi
3
Dostaneme hypotéku pri spoločnom zárobku 1500€.
Cauko, chcela by som sa spytat mozno trosku naivnu otazku, ale skusim to. S priatelom zarabame doko…
saliven33
Pred 14 rokmi
12
Ako vybrať stavebný dozor?
Zháňame stavebný dozor,už sa mi ozvalo par ľudí a dnes sa manžel s jedným človekom stretol.Ja som m…
evus
Pred 14 rokmi
8
1
2
…
3474
3475
3476
3477
3478
…