Vonkajsie rolety na stresne okno?

Ahoj, Chcem sa opýtať, aké mám možnosti čo sa týka zatienenia strešného okna. Nechcem robiť žiadne veľké prerábky a vôbec sa v tom nevyznám. Mám strešné okno a chcela by som mať možnosť zatemnenia miestnosti, zároveň by som ocenila aj tepelnú izoláciu (v zime aj v lete) a chcem, aby to bolo lacné a jednoduché. Aké mám možnosti? Ďakujem za rady a skúsenosti!
Odpovedať
žiadne
Odpovedať
Napriklad ak by som chcela vonkajsiu roletu na takto tazko dostupne okno, tak uz asi nemozem mat manualne ovladanie, nie? Dialkove nechcem, cize zostava uz len vypinac v stene? Ako taka praca prebieha?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od adamy:

Napriklad ak by som chcela vonkajsiu roletu na ta…
@adamy Keď záleží na cene, tak vonkajšia roleta nebude to najlacnejšie riešenie. Neexistuje niečo priamo na takýto typ okna? Asi by som skúsila tak hľadať, to bude predsa len lepšie pasovať než hocijaké tienenie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janina744:

@adamy Keď záleží na cene, tak vonkajšia roleta n…
@janina744 zalezi na cene, ale skor v zmysle, ze nechcem kupit zbytocnost. Napriklad sa mi paci vonkajsia roleta na solarny pohon, ale neviem, ci je ten solarny pohon spolahlivy. To by ma zaujimalo. Mate to niekto? A druha vec - ak mi vonkajsia roleta totalne zatemni detsku izbu cez den a zistim, ze to nie je dobre riesenie pouzivat to cez den proti slnku, tak kupim radsej vnutornu roletu. A tretia vec co ma zaujima - ovladanie. Okno nie je lahko dostupne, takze musim aj toto vyriesit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?