Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, rýchly príspevok a Vaše skúsenosti. Boli… @fero1821 a to je akože nejaké hlásenie z obecného rozhlasu? Aká je otázka?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@fero1821 a to je akože nejaké hlásenie z obecnéh… @megdesign Sorry ponáhľal som sa myslel som že pochopíte. No či je to podľa Vás už prehnaná cena aalebo ok.Odpoveď na príspevok od milanista:
Podla mna tiez vela ale aj ja som dostal podobne … @milanista Dáš kontakt, prosím?Odpoveď na príspevok od milanista:
Podla mna tiez vela ale aj ja som dostal podobne … @milanista aj podomietkove boxi ?Odpoveď na príspevok od milanista:
Podla mna tiez vela ale aj ja som dostal podobne … @milanista Od koho bola ponuka?Odpoveď na príspevok od milanista:
Podla mna tiez vela ale aj ja som dostal podobne … @milanista za klasicke boxy bez motorov by dom povedal, ale ak nie, zaujimava ponukaOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@milanista za klasicke boxy bez motorov by dom po… @shadowmilan Ide o žalúzie s podomietkovými boxami a samozrejme s pohonom. Ja si uvedomujem, že by to vedela nejaká firma iná spraviť o možno tisícku lacnejšie, no tá firma je trošičku kvalitnejšia, nie je to nejaká ktorá spraví ale nemyslí na detaily, čiže skôr to beriem ako pozitívum, že to bude urobené tak ako má.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@shadowmilan Ide o žalúzie s podomietkovými boxam… @fero1821 nie, praveze som prekvapeny z ceny ... viete mi poslat do spravy firmu ? dakujemOdpoveď na príspevok od frantisekca:
Budem potrebovať 2x š.2700 x v.2400, 2x š.1800 x … Som zabudol dodat, ze to boli len zaluzie bez boxov, tie montovali este spolu s oknami... @frantisekca nesledujem stranku cely tyzden, poslem potom kazdemu spravu..Odpoveď na príspevok od milanista:
Som zabudol dodat, ze to boli len zaluzie bez box… @milanista Ďakujem. Vzhľadom na uvedenú cenu mi je jasné, že to musela byť cena bez boxov. Ale aj tak pri tom počte a rozmeroch mi to príde naozaj zaujímavé.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@milanista Ďakujem. Vzhľadom na uvedenú cenu mi … @frantisekca Cena je zaujímavá, no ťažko povedať aká klalita, ale ked pozrel na to, že bez boxov a nevieme či s pohonom, tak boli by asi podobne ako su moje akurt ze moje by boli troška asi drahšie.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@frantisekca Cena je zaujímavá, no ťažko povedať … @fero1821 Boxov je x možností, preto pri bavení sa o cene žalúzií mi príde adekvátnejšie aspoň uviesť cenu zvlášť. Pohony sú v podstate 3 možnosti... Manuálne (čo asi nikto nedáva) a potom motoricky, buď Somfy, alebo Elero. Yooda, alebo Portos je ako šafrán.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@fero1821 Boxov je x možností, preto pri bavení … @frantisekca nehádam sa. Napr nám nacenili samostatne žalúzie a samostatne boxy, pričom cena pri boxoch bola uvedená všade dvakrát pretože ako uviedli, tak oni oplechovávajú aj časť pri okne. Potom tam nebehne cena za dovoz atď.