WPC terasa na kľúč

Poradili by ste mi prosím rôzne alternatívy firiem, ktoré robia WPC terasu na kľúč? Čítam tu samé chvály na Timbermax, zvažujem ich a vypýtala som si cenovú ponuku, avšak rada by som si ich porovnala s inými firmami...chytila si dosky aj od iných výrobcov, zvážila cenu. Timbermax je skutočne drahý, pravdepodobne kvalitný, ale predsa len váham... Ďakujem!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od velka_stavitelka:

Poradili by ste mi prosím rôzne alternatívy firie…
@velka_stavitelka na tvojom mieste by som sa nepokusal za kazdu cenu tomu timbermaxu vyhnut. praveze je to velmi dobra volba. presvedcil som sa o tom sam. terasu nam robili pat rokov dozadu a nemozem zleho slova povedat. ci uz na samotnu terasu alebo na odvedenu robotu.
Odpovedať
Profilova fotka
pustili sme sa do mensich terennych uprav a ak sa postiha, tak by sme chceli este tento rok spravit novu terasu, tak zvazujeme tiez tieto dosky. myslim, ze by to bola fajn volba, ale rada si predtym precitam este niecie skusenosti, postrehy 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lalipo34:

pustili sme sa do mensich terennych uprav a ak sa…
@lalipo34 ano, bola by to fajn volba. dosky su kvalitne, odolne, pevne. o ostatnych vlastnostiach sa vies konkretne docitat na ich stranke. tam maju vsetko dopodrobna rozpisane a vysvetlene, mas tam aj mnozstvo fotiek z realizacii.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lalipo34:

pustili sme sa do mensich terennych uprav a ak sa…
@lalipo34 aktuálne sú na trhu WPC dosky tzv,. celolisované (asi od roku 2008 na trhu), ktoré sú nasiakavé aj vyššiu roztiažnosť majú, povrch drážkovaný,teda údržba náročnejšia a časom farba bledne.. A potom dosky "novej" generácie, kde je WPC jadro a ochranná vrstva, ktorá má nulovú nasiakavosť vody a minimálnu zmenu farby. To jadro má menšie dutinky teda je doska pevnejšia. Najvyššia rada je plná doska s ochrannou vrstvou. Montáž nie je komplikovaná, nemusíte na kĺúč objednávať. Cenovo komplet materiál, teda - dosky, hliníkové hranoly, klipy, skrutky, lišty vychádza cca 65-145€/m2 (podľa druhu dosiek) pri pevnom podklade (betón), ak je potrebné dvíhať terasu tak terče a nosné hranoly navyšujú cenu terasy cca 500€ na 30m2 plochy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gumbik:

@lalipo34 aktuálne sú na trhu WPC dosky tzv,. cel…
@gumbik Myslím, že úplne postačujúca je z tohto, čo si vymenoval tá zlatá stredná cesta, ako sa hovorí. Aspoň také som vyberal ja, keď sa robilo. Tie plné, to mi príde také zbytočné zase, lebo vlastnosti majú rovnaké v podstate ako tie dutinkové. Prvým by som sa oblúkom vyhol, to rovno aj drevo si môžeš dať.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od fragmo:

@gumbik Myslím, že úplne postačujúca je z tohto, …
@fragmo @gumbik dakujem za vase ohlasy. uz len podla niecoho teda vybrat tie spravne 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?