Odpoveď na príspevok od tomasjur:
Drevoplastové dosky za mňa najlepšie, vydržia v a… tiez by som sa priklonil k tejto volbe. mame z nich doma spravenu podlahu na terase a mozem len odporucat. my mame konkretne od timbermax dosky. akurat, co by som tak spomenul je to, ze si treba dat zalezat na vybere a fakt zvolit nieco kvalitne a odolne, s cim nebudu do buducna starosti 😉Odpoveď na príspevok od treborztv:
Máme zamkovú. Tú istu ako chodníky okolo a k domu… @treborztv ďakujem a máte problém s čistením? My mame doma vapku ale každý nás odrádza že bude spinavaOdpoveď na príspevok od cile:
@treborztv ďakujem a máte problém s čistením? My … @cile Keď ti vsiakne do tej dlažby tuk, mastnota alebo spomínané červené víno, tak to z toho vapkou nedostaneš.Odpoveď na príspevok od cile:
@treborztv ďakujem a máte problém s čistením? My … @cile Raz za rok vytiahnem vapku a prejdem z ňou všetky spevnené plochy. Jasne mastnotu to nevyčistí máme za tú dobu pri grile nejaké mastné fľaky ale neriešim to.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@cile Keď ti vsiakne do tej dlažby tuk, mastnota … @ralf364 máte zamkovu?Odpoveď na príspevok od treborztv:
@cile Raz za rok vytiahnem vapku a prejdem z ňou … @treborztv Niekto by rád možno žil v príjemnom prostredí a nie ako v chlieve @cile máme betónové platne, ale je to rovnako porézny materiál ako zámková dlažba. Párkrát som nedal pozor a už sú tam kvapky mastnoty. Odvtedy grilujem na tráve. Druhý raz by som šiel už do iného materiálu, napr. zmienený drevoplast alebo bežná keramická dlažba.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@treborztv Niekto by rád možno žil v príjemnom pr… @ralf364 Myslím že toto si prehnal. Rozhodne nežijeme ako v chlieve. Garantujem Ti že ak by som odložil gril tak tie fľaky nenájdeš alebo ak tak z veľkou námahou. Chliev vyzerá inak.Odpoveď na príspevok od treborztv:
@ralf364 Myslím že toto si prehnal. Rozhodne neži… @treborztv Dobre, možno prehnal, ale ona bude mať tú terasu priamo pred domom, nie niekde mimo, pri záhradnom domčeku alebo inde. Tak si myslím, že treba aby pôsobila pekne, reprezentatívne a bola odolná.Odpoveď na príspevok od treborztv:
@ralf364 Myslím že toto si prehnal. Rozhodne neži… @treborztv toto nie je prvy raz, kde sa tento pan vyjadril nevhodne. ignoruj.Odpoveď na príspevok od juri_no:
@treborztv toto nie je prvy raz, kde sa tento pan… @juri_no Moje expresívne vyjadrenie nebolo reakciou výlučne na príspevok kolegu, ktorý má už dlažbu okolo grilu okvapkanú, ale bolo spojené aj s tým čo som popísal. Sám mám betónové platne, ktoré sú rovnako porézne ako zámková dlažba a po pár grilovačkách ich už mám okydané od tuku a pekne ma to štve. Iné moje príspevky nepovažujem za nejako nevhodné.