Susedov prístrešok

Ahojte. Sused si prerába prístrešok vymieňa komplet starý za nový. Nový je však širší a vyzerá to tak, že na cca 2-3m bude strecha prekračovať niekoľko cm (do 30cm) do našej zahrády. Povolenie určite nemá, nám len povedal, že to bude zarovno plotu. Vzťah máme dobrý. Tak nevieme ako sa zachovať a to vyriešiť, keďže sa nám to nezdá ako férový prístup. Ďakujem.
Odpovedať
@andyna14 ja by som mu kludne povedal, ze si to nezelam a ked sam povedal ze zarovno plotu, tak zarovno plotu /aj ked to by malo byt samozrejme.
Odpovedať
@andyna14 opýtaj sa ho či by to jemu nevadilo, keby si to urobila ty.
Odpovedať
@andyna14 Ahoj. Bohužiaľ, nepoznáme aké sú u teba priestorové pomery. Pomohla by fotka miesta kde to má presahovať aj s okolím. Ak je tam dosť priestoru, tebe to nijako neprekáža, neobmedzuje ťa to, asi by som mu to povolil. A trebárs aj za nejakú "odmenu". Je jedno, o čo by šlo, či už finančnú, alebo nejakú v "naturáliách". Samozrejme, za predpokladu, že máte dobrý vzťah ako píšeš. Takto ťažko povedať. Ale z osobnej skúsenosti viem, že pri dobrých vzťahoch medzi susedmi sa dajú robiť naozaj zaujímavé ústupky a tolerovať kadečo.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyna14 tak keď máte dobré vzťahy, načo to vešiaš na net ? Veď mu zacengaj a normálne sa porozprávajte ako ľudia. Neviem čo očakávaš že tu dostaneš za odpoveď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?