Skúsenosti s firmou Wood Garden,s.r.o

Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s firmou Wood Garden, s.r.o , ktorá sa zameriava na zimné záhrady, pergoly, terasy....? Ozvite sa niekto, kto o nich počul, alebo si od nich dal niečo robiť. Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kannon:

Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s firmou Wood G…
@kannon Lepšie je nemať skúsenosť Ja osobne zatiaľ iba zle na Markízu čakám od septembra dnes dosiel mail že február a drevenú terasu garapa nám robili mesiac 3x rozoberali prvý krát po mojej urgencii veľmi zle mal som stoho strašný stres a pocit neistoty až do konca Momentálne situácia je taká že mám zaplatenú zálohu od začiatku novembra stym že pergola bude v začiatkom docembra Max do Vianoc Zmluva bola do 1.1.2025 ústna dohoda do decembra Dnes dosiel mail že predpokladaný termín je 14.2.2025 Firma mi nedvíha telefón zablokovali si ma na instagrame V decembri sme im pisali nech nám vrátia peniaze na ten mail nám vôbec nereagovali a stále nám píšu maili iba informačne že nas budú informovať iba kvôli tomu aby boli zmluvne ok Vyhovárajú sa na dodávateľa Volal som dodávateľovi žiadny problém neni Ale peniaze do predu za všetko čo chcete !!! Také skúsenosti !!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?