Odpoveď na príspevok od misop:
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť s odborníkom, … @misop V prvom rade nerozumiem prečo také veľké špáry.. Také veľké sa robili kedysi a nie teraz... Mám za sebou položených už niekoľko xxx m2 ale toto odovzdať zákazníkovi tak by som sa hambil za svoju prácu. Už aj na 1fotke je vidieť ako tie dlažby nesedia na spojoch a sú odskočene v spojoch ( kríž) . A odpoveď na vašu otázku znie nie takto nemá vyzerať špara po zašparovani má byť pekne a rovnomerne všade plná. Žiadne prázdne miesta tam nesmú byť lebo vám bude tade omnoho skôr pretekať a časom sa vám voda dostane pod dlažbu ,a to spôsobí že vám ju oduje, odskoči ( odlepi sa od podkladu) .Odpoveď na príspevok od mike098:
@misop V prvom rade nerozumiem prečo také veľké š… @mike098 Podľa jednej fotky nemôžete zhodnotiť kvalitu a rozmerovu presnosť dlažby keďže podľa fotky je jasné že nieje retifikovana,to ale nemení nič na fakte že škarovačka nieje urobeda správne.Odpoveď na príspevok od mike098:
@misop V prvom rade nerozumiem prečo také veľké š… @mike098 to ako dokazes bez mierky na fotke rozpoznat sirku spary?Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@mike098 to ako dokazes bez mierky na fotke rozpo… @gashtaan však pomerovo k zrnitosti tej sparovacky 😎😂Odpoveď na príspevok od profistavbari:
@mike098 Podľa jednej fotky nemôžete zhodnotiť kv… @profistavbari mala by byť použitá dlažba RAKO OBJECT TAURUS S06 alebo S07Odpoveď na príspevok od profistavbari:
@mike098 Podľa jednej fotky nemôžete zhodnotiť kv… @profistavbari Keď už, tak REKTIFIKOVANÁ a nie RETFIKOVANÁ.Odpoveď na príspevok od mike098:
@misop V prvom rade nerozumiem prečo také veľké š… @mike098 @profistavbari tiež sa mi to nezdalo, ale od majitela, som dostal odpoveť že je tam 10mm hmoty, že to nevadí a je to takto dobre. Tých dierok je samozrejme viac, sem som hodil led dve fotky. Podla www pri pci klasik by mala byť špára min 6mm. Skúsim to zmerať a dám vedieť koľko je. Ešte som sa chcel opýtať, myslíte si, že toto je hydroizolácia alebo je to dáky poter? Ak je to predsa len prvá vrstva hydroizolácie je možné, že ak by druhá bola jednoliata, že to bude stačiť ? alebo to je zle?Odpoveď na príspevok od chinatech:
@profistavbari Keď už, tak REKTIFIKOVANÁ a nie RE… @chinatech Hlboko sa ospravedlňujem za chýbajúce písmenko v slove ktoré som napísal a pre úplnú presnosť "keď už tak" nenapísal som RETFIKOVANA. KEDOdpoveď na príspevok od mike098:
@misop V prvom rade nerozumiem prečo také veľké š… @mike098 pri špárach bola snaha aby boli 6mm, každopádne máte dobré oko tie kríže sú odskočené v dvoch radách. Tam už je širka špáry tak trochu freestyle.Odpoveď na príspevok od misop:
@mike098 pri špárach bola snaha aby boli 6mm, kaž… @misop ked mas najlacnejsiu (smejd) dlazbu, tak sa nesmies cudovat ze mas "free style" skary, lebo inac to proste nebude. Obkladac sa ti nebude hrat s dlazbou a premeriavat "nepodarky" a triedit si ich podla rozmerov. Standardna odflaknuta robota hydroizolacie i pokladky, uzivaj, nestresuj a o par rokov repete :-) :-(Odpoveď na príspevok od kejsix:
Bolo to aspon lacne? @kejsix neviem ako sa pohybuju ceny a co je lacne a co je uz drahe, tu islo o rekonstrukciu celeho BD a teda 16 teras a 8 balkonov. najma z dovodu, ze cez niektore terasy zacalo zatekat do bytov. Co je lacne pri prepocte na m2, co je adekvatna cena za m2, co je nadstandart na m2?Odpoveď na príspevok od kejsix:
Bolo to aspon lacne? @kejsix v zmluve, ja zahrnute, lesenie, zlaby na najvyssom poschodi, odvoz odpadu a kompletna suma je 320€/m2, ale nviem ci tato suma je smerodajna, cena je rozdelena po jednotlivych polozkach.Odpoveď na príspevok od misop:
@kejsix v zmluve, ja zahrnute, lesenie, zlaby na … Oprava 256€m2 je spravny udaj