Podlaha do GARAŽE -FORTELOCK-

Zdravim ma niekto takuto podlahu v garazi ? Poprosim len realne skusenosti nie diskusiu dakujem zaujima ma vzhlad udrzba a podobne pripadne foto pre inspiraciu rozmyslam nad tou podlahou do garaze kde bude stat auto a zda sa mi to naj. Riesenie (dlazbu nechcem davat) Foto som dal ilustracne
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

Zdravim ma niekto takuto podlahu v garazi ? Popro…
@t0ny08 v garazi ju sice nemam, iba v technickej miestnosti, ale na udrzbu to nie je bohvie co. Mam ju 10 rokov( ciernu farbu), vsetko je na tom vidno. Mozno seda je vhodnejsia. Skus zvazit nejaku zivicu, urcite to bude vhodnejsie.
Odpovedať
Videl som to u jedného zákaznika, má nejakú verziu so skrytými zámkami, šedú, na údržbu sa nesťažoval, ale teda že cenovka bola riadna, drahšie ako epoxid, čo má vyliaty pod ňou. Ale na tom sa išiel zabiť, voda ešte ako tak, ale trocha snehu bola konečná. Takže to slušne preplatil no.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Videl som to u jedného zákaznika, má nejakú verzi…
@kejsix ze ten fortelock nie je vhodny kdd je nanom sneh vravis ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

@kejsix ze ten fortelock nie je vhodny kdd je nan…
@t0ny08 opacne... citaj este raz... on dal najskor epoxy, na tom sa smykalo, nevedel co s tym tak dal fortelock a tym to viacmenej vyriešil, i keď draho
Odpovedať
Tak uz nikto viac stym nema realnu skusenost ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja ju mám v garáži už viac ako 5 rokov a úplna spokojnosť. Je pravda, že to bola o niečo vyššia investícia ako do epoxidu, ale vôbec toho nelutujem. Kládol som ju s deťmi, ktoré sa pri tom fajne zabavili. Dokonca mi dcéra povedala, že chce byť podlahár :) Ja som mal problém práve s epoxidovou podlahou, ktorá sa mi časom poškodila a nešla opraviť. Keď som zisťoval možnosti, tak mi toto vyšlo ako najlepšia alternatíva. Dobre izoluje chlad, nie je to ako chodiť po studenom epoxide/betone, jednoducho sa čistí, pekne vyzerá. Možno jedna nevýhoda, že zámky nie sú vodotesné, ale ak mi pod dlaždice aj niečo zatečie, tak to viem jednoducho rozobrať a vysušiť. JA som pre istotu zobral aj niekoľko dlaždíc navyše, ak by sa nejaká poškodila, ale zatiaľ som nemenil žiadnu. A čo sa týka farby tak áno, na čiernej vidieť všetko. Ale to je u všetkého - mám čierne auto a to je prakticky stále špinavé - všetko na ňom vidieť. Rovnako máme v dome tmavú podlahu - tiež na nej všetko vidieť. Preto som čiernu nechcel. Dal som si sivú (bral som túto: https://www.fortelock.sk/produkt/dlaz... ) a je to bez problémov. Konkrétne táto je nejaká eko, je o niečo lacnejšia ako klasická. Takže za mňa určite odporúčam - síce človek niečo málo priplatí, ale má to jednoducho a rýchlo položené a pokoj na furt.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starcok:

Ja ju mám v garáži už viac ako 5 rokov a úplna sp…
@starcok a ako riesis ked vonku prsi a prides dnu autom, alebo cez zimu ked po kazdej jazde prinesies kopu snehu, to vzdy rozoberas a susis?
Odpovedať
Pritom u toho epoxitu stačí, aby bol riešený so vsypom, napríklad kremičitý piesok, vinylové čipsy atď...
Odpovedať
Aká nenápadná reklama 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

Pritom u toho epoxitu stačí, aby bol riešený so v…
@frantisekca To zdaleka nezdrsni natolko, aby sa na mokrom nesmykalo. To by musela byt podlaha typu purcem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?