Odpoveď na príspevok od evacornakovailiev:
Dobry deň, mame a je to pevne , tiež sa najprv z… @evacornakovailiev Ako dlho ich máte?Odpoveď na príspevok od bob077:
@evacornakovailiev Ako dlho ich máte? @bob077 4 mesiace ich mame a zatiaľ všetko okOdpoveď na príspevok od rencipo:
fu, drevene? to si este dava niekto v dnesnej dob… @rencipo A videl si vôbec, o čo ide? Na tomto portáli je toľko ohŕňania nosom nad drevom... Som presvedčený, že lamely z kvalitného dreva vydržia viac ako ten plastový systém.Odpoveď na príspevok od evacornakovailiev:
@bob077 4 mesiace ich mame a zatiaľ všetko ok @evacornakovailiev No 4 mesiace naozaj nie je čas za ktorý by sa mala prejaviť porucha z hľadiska teploty a počasia. @rencipo potrebujem to ako tienenie zo západnej strany. Malo by to vyzerať podobne ako na fotke vyššie akurát to chcem z termodreva a posuvné na koľajnici. Ak je terasa otočená na západ bez možnosti rastlinného tienenia tak pri určitej polohe slnka večer pri západe sa tam nedá sedieť. Rolety a tieniace plachty sa neosvedčili.Odpoveď na príspevok od evacornakovailiev:
Dobry deň, mame a je to pevne , tiež sa najprv z… @evacornakovailiev Prosím Vás mohli by ste mi zmerať presný rozmer samotnej žalúzie? Myslím rozmer dosky. Objednal som tie SAM KIT zázraky ale nimi navrhované 19mm hrubé dosky sa mi zdajú príliš voľné.