Otočné drevené žalúzie

Zdravím, Prosim o skúsenosti s otočným systémom SAM KIT pre montáž drevených žalúzii. Nakoľko je to vyrobené z plastu zaujíma ma odolnosť voči poveternostným vplyvom po rokoch používania. Nekrúti, nepraská a neláme sa to? Ďakujem za každú odpoveď.
Odpovedať
Dobry deň, mame a je to pevne , tiež sa najprv zarazilo , že je to také mäkké ale je to pevne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od evacornakovailiev:

Dobry deň, mame a je to pevne , tiež sa najprv z…
@evacornakovailiev Ako dlho ich máte?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bob077:

@evacornakovailiev Ako dlho ich máte?
@bob077 4 mesiace ich mame a zatiaľ všetko ok
Odpovedať
Profilova fotka
No 4 mesiace nie su zase taka doba, ze by sa dalo posudit, ci to bola dobra kupa. Osobne by som do drevenych zaluzii nesiel, aj ten system mi pride tak trochu labilny.
Odpovedať
fu, drevene? to si este dava niekto v dnesnej dobe? ja viem, ze je to klasika, ale neviem. asi by som sa realne bal do toho ist.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rencipo:

fu, drevene? to si este dava niekto v dnesnej dob…
@rencipo A videl si vôbec, o čo ide? Na tomto portáli je toľko ohŕňania nosom nad drevom... Som presvedčený, že lamely z kvalitného dreva vydržia viac ako ten plastový systém.
Odpovedať

@bob077 4 mesiace ich mame a zatiaľ všetko ok
@evacornakovailiev No 4 mesiace naozaj nie je čas za ktorý by sa mala prejaviť porucha z hľadiska teploty a počasia. @rencipo potrebujem to ako tienenie zo západnej strany. Malo by to vyzerať podobne ako na fotke vyššie akurát to chcem z termodreva a posuvné na koľajnici. Ak je terasa otočená na západ bez možnosti rastlinného tienenia tak pri určitej polohe slnka večer pri západe sa tam nedá sedieť. Rolety a tieniace plachty sa neosvedčili.
Odpovedať

Dobry deň, mame a je to pevne , tiež sa najprv z…
@evacornakovailiev Prosím Vás mohli by ste mi zmerať presný rozmer samotnej žalúzie? Myslím rozmer dosky. Objednal som tie SAM KIT zázraky ale nimi navrhované 19mm hrubé dosky sa mi zdajú príliš voľné.
Odpovedať
Nuž drahé to je. Neviete o niečom podobnom na temu.com alebo alibaba a pod.?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?