Odpoveď na príspevok od macko0205:
Zdravím. Alebo máte záujem o hliníkové lamely ako… @macko0205 Dobry den, take hlinikove slnolamy (ako na vasich fotkach) hladam, viete mi dat kontakt kto to robi?Odpoveď na príspevok od tesarjozef:
@marcalo1986 Dobrý deň. Otočné slnolamy ešte nero… @tesarjozef Dobrý deň, prosím Vás, vidím, že táto diskusia je staršieho dáta, ale chcem sa spýtať, či robíte posuvné slnolamy? Ďakujem KrehákOdpoveď na príspevok od peterkrehak1975:
@tesarjozef Dobrý deň, prosím Vás, vidím, že tát… @peterkrehak1975 A tak čítať?Odpoveď na príspevok od tesarjozef:
Dobrý deň. Max šírku odporúčam 90 až 110 cm. Jede… @tesarjozef dobry den, preco odporucate max sirku 110cm? Co sa stane ak bude sirka 200cm a vyska 280cm? Robite uz aj otocne slnolamy?Odpoveď na príspevok od jozik123:
@tesarjozef dobry den, preco odporucate max sirku… @jozik123 myslim, ze je to kvoli pevnosti, odolnosti a stabilite.Odpoveď na príspevok od borisss:
@jozik123 myslim, ze je to kvoli pevnosti, odolno… @borisss podstatne je aj to, z coho su tie slnolamy robene 😉Odpoveď na príspevok od bejban:
@borisss podstatne je aj to, z coho su tie slnola… @bejban hej, to je tiez fakt, ale tak ci tak, vydrzat to nieco musi. @bibiana117 tiez by som volil radsej hlinikove ako drevene napriklad. ono na tych drevenych sa ten cas predsa len ukaze.Odpoveď na príspevok od borisss:
@bejban hej, to je tiez fakt, ale tak ci tak, vyd… @borisss ja osobne mam radsej tieto prvky z dreva. Posobi to na mna lepsie, hlinikove je pre mna prilis take studene. Pokial sa vyberie spravny druh dreva a vhodne sa osetri, tak je to aj odolne vodi poveternostnym podmienkam. Ale jasneee treba sa o to aj troska starat. CO sa tyka tej pevnosti a stability, podla mna keby sa dali lamely hrube 25 mm z cerveneho smreku tak kludne by to mohlo byt aj dva metre siroke a urcite by to bolo dost pevne. Stabilita skor zavisi od toho ako pevne sa uchyti ram.