Odpoveď na príspevok od elicea:
Ahojte, mám 50 m2 terasy, ktora nie je nadokryta … @elicea Len pre istotu-môžme vylúčiť drevo, lepenú dlažbu, dlažbu na terče. Už toho veľa na výber neostáva - wpc dosky, štrkový zásyp, alebo zelená strecha. Štrk by som vylúčil a ďalej by som sa rozhodoval podľa toho, či chcete terasu využívať, alebo ju potrebujete len nejako zakryť.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@elicea Len pre istotu-môžme vylúčiť drevo, lepen… @stowasser a preco vylucujes dlazbu na terce? Este moze byt teoreticky aj dlazba do strku, ale terce podla mna v pohode...Odpoveď na príspevok od minoo:
@stowasser a preco vylucujes dlazbu na terce? Est… @minoo Viď nadpis témy diskusieOdpoveď na príspevok od stowasser:
@minoo Viď nadpis témy diskusie @stowasser 😁 slepy somOdpoveď na príspevok od stowasser:
@elicea Len pre istotu-môžme vylúčiť drevo, lepen… @stowasser na terce moze byt...Odpoveď na príspevok od minoo:
@stowasser 😁 slepy som @minoo ja viem, ze dlazba je skvela moznost ale premyslam skor nad inym materialom ako keramika... napr. plast kocky na terce alebo to, ja neviem co vsetko existuje 🙄Odpoveď na príspevok od elicea:
@minoo ja viem, ze dlazba je skvela moznost ale p… @elicea tak mas este take tartanove bloky, ked sa tam chces valat po zemi, alebo zaklikavacie dielce co vyzera ako parkety ale to sa snazi vyzerat ako drevo vacsinou... A este teoreticky umela trava...Odpoveď na príspevok od elicea:
@minoo ja viem, ze dlazba je skvela moznost ale p… @elicea Dobre by bolo na začiatok zodpovedať otázku, ako si predstavujete používať túto terasu. Každý povrch má svoje výhody/nevýhody a rôznu náročnosť na údržbu. Taktiež treba rozmýšľať nad nosnosťou, ak by ste sa niekedy rozhodli urobiť na terase napríklad pergolu.Odpoveď na príspevok od minoo:
@elicea tak mas este take tartanove bloky, ked sa… @minoo nasla som na allegro zacvakavacie po bokoch plastove vyzeraju ako dlazba... recenzie fajn ale Boh vie ci su neni pisane len tak firmou 🤷♀️ ale zospodu neviem ci by foliu neposkodili... ale zas mozem dat pod ne geotextiliu 🙈Odpoveď na príspevok od stowasser:
@elicea Dobre by bolo na začiatok zodpovedať otáz… @stowasser nedomysleli sme to na zaciatku... ale skrz dizajn domu ako celku to nadstresit nebudeme urcite... ani markizu, niekedy ked je zima, ze 1.5 m snehu, treba to tam odhadzat a to na dlazbe by som padala na hubu 🙈 vyuzivat, max ratanovy nabytok az sa tam deti mozu hrat, nic ine... grilujeme atd. na inej kde mame dlazbu 🙆♀️Odpoveď na príspevok od elicea:
@minoo nasla som na allegro zacvakavacie po bokoc… @elicea no urcite by som nekupoval takto zvoleja komplet. Kup si dve, zacvakni, potestuj co to vydrzi (teplo/zima/horske slnko/psi bobek, atd), ci sa to nebude krutit, alebo lupat a az potom kup celu plochu...Odpoveď na príspevok od kejsix:
nechapem padanie na hubu na dlazbe pri odhadzovan… @kejsix normalne na kazdej jednej co som kde v zime bola sa smykaOdpoveď na príspevok od minoo:
@elicea no urcite by som nekupoval takto zvoleja … @minoo ano dakujem, uz som dve objednala a radsej raz ohmatat ako 1000 recenzii precitat 🙈Odpoveď na príspevok od elicea:
@minoo ano dakujem, uz som dve objednala a radsej… @elicea Ahoj, my sme dávali na terasu WPC dosky Timbermax. Tam je viacero možností, čo sa týka tej montáže, alebo uloženia alebo sa to celkovo volá 😀 Všimla som si, že aj tento tip na podlahu tu zaznel, tak pridávam naše riešenie.Odpoveď na príspevok od betka8880:
@elicea Ahoj, my sme dávali na terasu WPC dosky T… @betka8880 superko dakujem