Kompozitové dosky - WPC - Merkury Market

Caute , Ma niekto tieto terasové dosky z Markury Marketu na terase? Sú to dobré dosky alebo pozerať radšej po niečom inom? Dakujem za každý koment.
Odpovedať
pozeral by som sa radšej po niečom kvalitnejšom. akože nemusia to byť zlé dosky, ale mne sa moc nepozdávajú. venoval som pomerne dosť času, keď sme išli kupovať WPC. treba sledovať aj to, aké sú odolné, či sú vodotesné, protišmykové, nenasiakavé a podobne, aj záruku sa oplatí sledovať napríklad.
Odpovedať
@yelly1 a odkial ste nakoniec kupovali vy? už ich mate dlhšie?
Odpovedať
@matus157 nejakých päť rokov cca, čo sme kupovali. takže aj z takého dlhodobejšieho hľadiska si myslím, že to viem aspoň trochu posúdiť. kupovali sme od Timbermaxu vtedy. tých značiek a typov je hodne, preto treba poriadne zvážiť pre a proti.
Odpovedať
@yelly1 a akú farbu ste vybrali je lepšie ist do svetlejšej alebo tmavšej? Ako sa starate o dosky , či len stačí len umyt.? Vyzeraju stále dobre?
Odpovedať
@matus157 povedal by som, že to čisto akože vec vkusu, akú farbu zvoliť. na výber sú tak bledé aj tmavé a marí sa mi, že aj také ako je modrá, červená, zelená a podobne. my sme zvolili odtieň meranti, je to také ani nie tmavé, ani nie svetlé. nejaká špeciálna starostlivosť nie je potrebná, ozaj stačí len vystriekať vodou. aspoň my sa len takto staráme a dosky vyzerajú stále dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?