Odpoveď na príspevok od webster11:
Dobrý deň. Dostal som sa do štádia kedy fakt nedo… @webster11 drevený slnolam, ak to nie je od severu... záleží, čo od toho očakávateOdpoveď na príspevok od blacksr:
@webster11 drevený slnolam, ak to nie je od sever… @blacksr fiha to počujem prvý krát. Pozriem sa co to je, je to zo severu to miesto kde je fóliaOdpoveď na príspevok od webster11:
Dobrý deň. Dostal som sa do štádia kedy fakt nedo… @webster11 Vygúglite si drevené otočné žalúzie . Mne by sa to tam hodilo do otvorov .Odpoveď na príspevok od webster11:
@blacksr fiha to počujem prvý krát. Pozriem sa co… @webster11 o drevo sa treba starať. Všeobecne. Asi by som dal AL vonkajšie žalúzie.... Drevodekor sa dá dať úplne v pohode..Odpoveď na príspevok od kuratko22222:
@webster11 Vygúglite si drevené otočné žalúzie . … @kuratko22222 pozeral som to no píšete do otvorov. Tak je tam jeden otvor kde je fólia. Tam kde sú tie zelene veľké dvere tiež myslíte?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@webster11 o drevo sa treba starať. Všeobecne. As… @megdesign AL?Odpoveď na príspevok od blacksr:
@webster11 AL je hliník @blacksr a kde také niečo a za akú cenu?Odpoveď na príspevok od blacksr:
@webster11 AL je hliník @blacksr aj montáž neviem som laik do ALOdpoveď na príspevok od webster11:
@kuratko22222 pozeral som to no píšete do otvorov… @webster11 Nie kde su dvere nie. Len kde je fóliadať tie otočné žaluzie. Kde sú dvere , tam sa neoplatí dať žaluzie , načo? To len zakryte osb a na to tatranský profil