Inšpirácia, čím a ako oblozit steny a otvory

Dobrý deň. Dostal som sa do štádia kedy fakt nedokazem nadobudnúť žiadnu inšpiráciu. Preto sa chcem spýtať či tu medzi vami niekto nie je kto by ma inšpiroval ako vyplniť miesto na fotke kde je obložený pult a nad tým fólia. Ci tam dat nejaký tatra šky profil alebo nejakú osb a na to nieco alebo lamely. Alebo niečo iné nechám sa inšpirovať vašimi nápadmi. Ďalej tam je stena kde sú dvere do dielne zelené ktoré chcem zakrit. Rozmyslal som stenu na ľavo a na pravo od zelených dvier oblozit takým obkladom ako na tom pulte (alebo pult jedným obkladom a stenu iným?) a ze pred tie zelene dvere spraviť konštrukciu a dat tam medzi to fóliu a nejaké lamely keďže tie dvere nepotrebujeme. Ale aký kolvek iný napad. Poprípade co na pult atď. Chcem nejaké inšpirácie a zároveň sa môžu inšpirovať aj ostatní. Dikyyyy
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od webster11:

Dobrý deň. Dostal som sa do štádia kedy fakt nedo…
@webster11 drevený slnolam, ak to nie je od severu... záleží, čo od toho očakávate
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od blacksr:

@webster11 drevený slnolam, ak to nie je od sever…
@blacksr fiha to počujem prvý krát. Pozriem sa co to je, je to zo severu to miesto kde je fólia
Odpovedať
Profilova fotka

Dobrý deň. Dostal som sa do štádia kedy fakt nedo…
@webster11 Vygúglite si drevené otočné žalúzie . Mne by sa to tam hodilo do otvorov .
Odpovedať

@blacksr fiha to počujem prvý krát. Pozriem sa co…
@webster11 o drevo sa treba starať. Všeobecne. Asi by som dal AL vonkajšie žalúzie.... Drevodekor sa dá dať úplne v pohode..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kuratko22222:

@webster11 Vygúglite si drevené otočné žalúzie . …
@kuratko22222 pozeral som to no píšete do otvorov. Tak je tam jeden otvor kde je fólia. Tam kde sú tie zelene veľké dvere tiež myslíte?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@webster11 o drevo sa treba starať. Všeobecne. As…
@megdesign AL?
Odpovedať

@megdesign AL?
@webster11 AL je hliník
Odpovedať

@webster11 AL je hliník
@blacksr a kde také niečo a za akú cenu?
Odpovedať

@webster11 AL je hliník
@blacksr aj montáž neviem som laik do AL
Odpovedať

@blacksr a kde také niečo a za akú cenu?
@webster11 napr.: https://www.otocne-zaluzie.sk/exterie...
Odpovedať
Treba do Google hodiť vyššie uvedené tipy a dať si nacenit. Druh vyberajte podľa očakávanej funkcie.
Odpovedať
Profilova fotka

@kuratko22222 pozeral som to no píšete do otvorov…
@webster11 Nie kde su dvere nie. Len kde je fóliadať tie otočné žaluzie. Kde sú dvere , tam sa neoplatí dať žaluzie , načo? To len zakryte osb a na to tatranský profil
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
https://www.modrastrecha.sk/inspirati... tu máte terasy všetkých ľudí na modrej streche. Snáď vás niečo inšpiruje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?