Odpoveď na príspevok od mirka3171996:
Viete prosím odporučiť niekoho na exteriérové žal… @mirka3171996 davali sme lamelland (IP studio zilina). Oproti profirolu cena skoro 1/2. (profirol 4200 ipstudio 2500) Profirol ma sice 4r zaruku (ubehlo 5 rokov a nic sa nestalo) no pri tej cene si ich v tom ipstudiu kupim 2x :DOdpoveď na príspevok od mirka3171996:
Viete prosím odporučiť niekoho na exteriérové žal… @mirka3171996 Profirol má podľa mňa fakt kvalitné produkty. Dávali sme si tak isto od nich exteriérové tienenie a komunikácia bola na úrovni. A to nehovorím o záručnom a pozáručnom servise ;-)Odpoveď na príspevok od mirka3171996:
Viete prosím odporučiť niekoho na exteriérové žal… @mirka3171996 ja mam zaluzie od Embo a odporucam. /Embo robi aj pre Fenestru/Odpoveď na príspevok od vackoo:
netreba silou mocou riesit vsetko z polska, aj tu… @vackoo boli časy že sa v PL oplatilo takmer všetko , dnes už poslabšie vidieť to hlavne na trhoch a cestou tam stavebniny už tam nie sú šory, teraz asi najčastejšie okná to vozia i SK autá aj ked už pomenej skončil bum výmenyOdpoveď na príspevok od duzu:
@vackoo boli časy že sa v PL oplatilo takmer všet… @duzu ved ano, kedysi to tak funguvalo, nie je to tak davno. teraz uz maloco alebo teda musis fakt natrafit, aby to bolo take, ze sa ti oplati merat tam cestu, ak to nemas prave 20km z domu.