Diskusiu odoberá 1 človek

Co na terasu

Zdravim..viem je tu uz vela diskusii o terasach..no popisem moj problem. Terasa je vybetonovana, pred 3 rokmi sa nalepila dlazba exterierova. Dlazba po roku sa na jednom mieste vydula o 1 cm a postupne pukala atd. Zrejme mame vlhke miesto niekde hlbsie v zemi. Co by ste mi prosim odporucilo. Dom sa tiez nachadza blizko vod a riek. Je zastresena. velmi dakujem za akukolvek pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
Uloz to na terce ak vyska dovoli. Ak nie osekat a dat hydroizolacny nater a potom lepit.
Odpovedať
kebyze sa ti da spravit nejaky odtok, aby voda odtekala, bolo by to fajn. mozno tam chyba nejaka izoacna folia pod dlazbou. ja by som tu poskodenu vyhodil a dal cisto novy podklad, lepsie zaizolujem a zlepsim drenaz..ale ak sa ti to nechce riesit tak si na to jednoducho niekoho zavolaj 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakabu:

kebyze sa ti da spravit nejaky odtok, aby voda od…
@jakabu vodu tam nie je nikde vidiet, vykopali sme to uz raz pod terasou do 1,5m hlbky..len vlhka zem. Myslite ze zamkova dlazba by bola vhodna? Tipujem preto ze by bola polozena v strkovom podklade.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od amana1:

@jakabu vodu tam nie je nikde vidiet, vykopali sm…
@amana1 no to mi pride ako lepsi napad 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stanlej:

@amana1 no to mi pride ako lepsi napad 😅
@stanlej takze vysekat beton, dat suchy srtk a zamkova...nooo pekna praca nas caka. ale dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od amana1:

@stanlej takze vysekat beton, dat suchy srtk a za…
@amana1 mne najlepšie vychádza 2 cm dlažba uložená na terče, ak by to výška dovolila tak bez búrania, prípadne by som to natrel tekutou lepenkou, na to terče a dlažba, ja sám mám momentálne zámkovú dlažbu, ktorú som lepil na betónový podklad, zatiaľ mi to drží asi 6 rokov, ale keď sa dostanem do bodu, že budem meniť tak určite za nejakú 2 cm dlažbu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?