Čím opláštiť altánok?

Pozdravujem Čím máte opláštený altánok, t.j. z čoho máte zhotovené bočné steny? Tie fólie s okami sa mi nepozdávajú tak hľadám alternatívu aby som si to zvládol zhotoviť sám. Mate nejaké nápady, skúseností? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od juraj_k:

Pozdravujem Čím máte opláštený altánok, t.j. z čo…
Nikto nič?
Odpovedať
davat foliu na altanok ... to uz rovno mozem rozlozit "stanovy altanok" kazdy asi podla chuti, moznosti a financii niekomu staci plech, niekto si da drevom ...niekto da sklo ... ale teda foliu by som nedaval ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

davat foliu na altanok ... to uz rovno mozem rozl…
@shadowmilan tak už vieme čo nedávať a teraz poraďte čo dať...
Odpovedať

@shadowmilan tak už vieme čo nedávať a teraz pora…
@juraj_k poradil by som drevo
Odpovedať
ako pisem, velku rolu hraju financie a vkus ... a kedze ani jedno nevieme, za mna drevo
Odpovedať
Profilova fotka
Nepozname tvoje prostredie co by sa tam hodilo a z coho je altanok. Ja som medzi drevene stojky dal drevenu konstrukciu na to naskrutkoval styrodur a omietku ako na dome dal ale len do vysky 1 meter a hore planukem posuvne zaslenie.
Odpovedať

@juraj_k U mňa doma tiež pod altánkom občas prefúkovalao a babám to vadilo. Akonáhle altánok niečim opláštiš už je z toho šopa a toto som nechcel. Potom ma napadlo: Navozil som peknú nehrubú bukovú guľatinu a narezal/naskracoval na presnejšie kláty. Pekne som ich vyskladal namiesto stien, na niektorých stranách aj dupľovane v dvoch radách, a vybavené.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Nepozname tvoje prostredie co by sa tam hodilo a …
@wolodymyr altánok - drevená konštrukcia, strecha PUR panely, od strechy do tretiny steny pôjde polykarbonát, a keďže je to trochu utopené v teréne tak od podlahy cca 50 cm betón. Ešte potrebujem vyplniť medzeru - plochu cca 1 meter na výšku medzi betónom a polykarbonátom. Celkom dobrý nápad je ako píšeš doska a omietka. Do úvahy ešte prichádzajú palubky... Ešte niekto nejaký nápad?
Odpovedať

@juraj_k ja mám tatranský obklad s troch strán všetko prekryté aby nefúkalo a na južnej strane vstupné dvere a zasúvacie okno, takže svetla je tam dosť a je v ňom i krb, dá sa tam opekať i v zime
Odpovedať
toto je taka informacia dost nekonkretna. ale ked altanok tak by som volil asi drevo a mozno sietky proti hmyzu :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?