Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Pozdravujem Čím máte opláštený altánok, t.j. z čo… Nikto nič?Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
davat foliu na altanok ... to uz rovno mozem rozl… @shadowmilan tak už vieme čo nedávať a teraz poraďte čo dať...Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@shadowmilan tak už vieme čo nedávať a teraz pora… @juraj_k poradil by som drevoOdpoveď na príspevok od juraj_k:
Pozdravujem Čím máte opláštený altánok, t.j. z čo… @juraj_k U mňa doma tiež pod altánkom občas prefúkovalao a babám to vadilo. Akonáhle altánok niečim opláštiš už je z toho šopa a toto som nechcel. Potom ma napadlo: Navozil som peknú nehrubú bukovú guľatinu a narezal/naskracoval na presnejšie kláty. Pekne som ich vyskladal namiesto stien, na niektorých stranách aj dupľovane v dvoch radách, a vybavené.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nepozname tvoje prostredie co by sa tam hodilo a … @wolodymyr altánok - drevená konštrukcia, strecha PUR panely, od strechy do tretiny steny pôjde polykarbonát, a keďže je to trochu utopené v teréne tak od podlahy cca 50 cm betón. Ešte potrebujem vyplniť medzeru - plochu cca 1 meter na výšku medzi betónom a polykarbonátom. Celkom dobrý nápad je ako píšeš doska a omietka. Do úvahy ešte prichádzajú palubky... Ešte niekto nejaký nápad?Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Pozdravujem Čím máte opláštený altánok, t.j. z čo… @juraj_k ja mám tatranský obklad s troch strán všetko prekryté aby nefúkalo a na južnej strane vstupné dvere a zasúvacie okno, takže svetla je tam dosť a je v ňom i krb, dá sa tam opekať i v zime