Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Pár eur akože, to nebolo tak, že by sa … @matusko48 Oni aj vedia, keď to vypĺňam? Vieš, že či automaticky potom aj konktaktujú spätne tých potenciálnych zákazníkov.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Oni aj vedia, keď to vypĺňam? Vieš, že… @lenikkk4 ako by to prosim ta vedeli, alebo co by s tym robili. je to normalne verejne dostupne, nemusis sa nijak registrovat, cize moze ten konfigurator pouzit ktokolvek s pristupom na internet. az ked potom das moznost, ze to chces aj odoslat, alebo aby ta kontaktovala firma, tak az potom to oni riesia.Odpoveď na príspevok od tamarka_32:
@matusko48 Presne je to tak, ako pises. To uz je … @tamarka_32 Tak neklamal by som, prečo by som to robil haha. Veď ono konfigurátor, čo som použil, tak ozaj prepočíva každý centimeter, prehadzuje každé euro, takže v tomto prípade sa dá povedať, že je to presné. Iné by bolo, keby to počítalo len na stovky alebo ako. Však treba si to vyskúšať, darmo to tu budem opisovať donekonečna.Odpoveď na príspevok od lenikkk4:
@matusko48 Oni aj vedia, keď to vypĺňam? Vieš, že… @lenikkk4 Neviem ti povedať, ako je to spravené. Ale to, že ty si to tam len vyplníš, tak to si myslím, že na základe tohto ti isto nezačnú vypisovať. Maximálne ti tak bude ten super internetový algoritmus vyhadzovať potom pergoly.Odpoveď na príspevok od matusko48:
@lenikkk4 Neviem ti povedať, ako je to spravené. … @matusko48 vsak tak by to podla mna aj malo byt. aby mal zakaznik ci uz realny alebo potencialny ozaj prehlad, kolko by ho co stalo.Odpoveď na príspevok od matusko48:
@tamarka_32 Tak neklamal by som, prečo by som to … @matusko48 Ale tak nie, to nemusis, ani to nikto od teba predsa neziada. Ja s tym mam akoze tiez skusenost, takze pre mna konkretne to nie je ani nejak nutne 🙂