Odpoveď na príspevok od kreola:
@lubomird mame taku istu ako ty. Pomoze len inves… @kreola fotecka potesi, ta screenova roleta je ako upevnena na pergole v kolajnickach?Odpoveď na príspevok od abocinm:
@kreola fotecka potesi, ta screenova roleta je ak… @abocinm screenova roleta je vedena v kolajniciach a ma motorovy pohon ( u nas kvoli dlzke pergoly museli byt 2 motory). Po vysunuti je pevne napnuta, takze pri vetre nevibruje. Latka je taka hruba, pevna s takou pogumovanou upravou proti UV a jemnou perforaciou ( vraj je na nu 20 rocna zaruka, tak uvidime :-)).Odpoveď na príspevok od kreola:
@abocinm screenova roleta je vedena v kolajniciac… @kreola dobre riesenie, a ono je aj viacero moznosti prevedenia pri tych roletach, takze to uz podla potreby by mal vediet aj predajca hadam s tym poradit, ktora latka, s akymi vlasnostami by bola ideal.Odpoveď na príspevok od katat2:
ani lexan nie je najšťastnejšia voľba. niekde tu … @katat2 tiez by som povedal. neveril som tomu, pokial som to nezazil na vlastnej kozi. mozno by sa pomer bioklimatistov a antibioklimatistov zmenil, keby to skusil kazdy 😀Odpoveď na príspevok od katat2:
ani lexan nie je najšťastnejšia voľba. niekde tu … @katat2 to si nemal hovoriť... očakávam "špeciálnu operáciu" Lexanistov